Συνάντηση γνωριμίας του Δημάρχου Αμαρουσίου Γ. Πατούλη, με την «Επιτροπή Νέων Αμαρουσίου»

Τα μέλη της υπό σύσταση «Επιτροπής Νέων Αμαρουσίου» δέχθηκε στο γραφείο του ο Δήμαρχος Γιώργος Πατούλης, στη διάρκεια της οποίας η αντιπροσωπεία των νέων διατύπωσε της βούληση σε συνεργασία με…

τον Δήμο να ηγηθεί μίας νεανικής προσπάθειας που θα έχει ως στόχο την καταγραφή των προβλημάτων αλλά και των ανησυχιών των νέων της πόλης σε σημαντικά ζητήματα που σχετίζονται με τις σπουδές, το επαγγελματικό τους μέλλον, αλλά και τις διεξόδους έκφρασης και νεανικής δημιουργίας.

Παράλληλα, η «Επιτροπή Νέων Αμαρουσίου» εξέφρασε την επιθυμία με την αρωγή του Δήμου να δημιουργηθεί ένας δικτυακός τόπος – χώρος προβληματισμού όπου κάθε νέος της πόλης θα μπορεί να καταθέτει τις απόψεις και να αλληλεπιδρούν μεταξύ τους.

Από την πλευρά του ο Δήμαρχος κ. Πατούλης, ενθάρρυνε τους νέους στο εγχείρημά τους αυτό, μεταφέροντάς τους την πρόθεση ο Δήμος να στηρίξει την προσπάθεια αυτή. «Στο Μαρούσι θέλουμε τους πολίτες μας ενεργούς και χαιρόμαστε ιδιαίτερα όταν βλέπουμε τους νέους ανθρώπους να θέλουν να δραστηριοποιηθούν. Στα ποικίλα προβλήματα και στις δυσκολίες με τα οποία εξαιτίας της κρίσης η νεολαία μας έρχεται αντιμέτωπη στις μέρες μας, εμείς ως Δήμος στεκόμαστε στο πλευρό της προκειμένου να μπορέσει να βρει διεξόδους και δρόμους για να διαχειριστεί όσα την απασχολούν με τον καλύτερο τρόπο για το μέλλον της».

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *