Προς Βουλευτή Ηλιόπουλο και εφημερίδα “Η ΘΕΣΣΑΛΙΑ”

ΑΡΘΡΟ του Διευθυντή του e-Volos.gr, Αντώνη Κουμιώτη, με αφορμή ένα απίθανο δημοσίευμα εναντίον της αλήθειας

ΟΜΟΛΟΓΩ ότι με έκπληξη ενημερώθηκα για ανυπόγραφο δημοσίευμα της εφημερίδας “Η ΘΕΣΣΑΛΙΑ”, στην σημερινή της έκδοση (Τρίτη 30 Οκτωβρίου), το οποίο εμφανίζει τον Βουλευτή Μαγνησίας της Χρυσής Αυγής Παναγιώτη Ηλιόπουλο να ψεύδεται και διά της τακτικής της φωτογράφισης, να στοχοποιεί το e-Volos.gr, αναφερόμενος στο ρεπορτάζ που δημοσιεύσαμε σχετικά με την αντιφασιστική πορεία εκατοντάδων Βολιωτών, η οποία περιελάμβανε και αντιφασιστική διαμαρτυρία κάτω από τα…
γραφεία της Χρυσής Αυγής επί της οδού Δημητριάδος στον Βόλο, το απόγευμα του Σαββάτου 27 Οκτωβρίου.

ΠΙΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ, το επίμαχο σημείο του δημοσιεύματος έχει ως εξής: “Όπως αναφέρεται σε δημοσίευση του Βουλευτή Μαγνησίας κ. Ηλιόπουλου, «Για άλλη μια φορά, δεν έλειψε αυτός ο θίασος των περιφερόμενων “αναρχικών-αριστεριστών”, οι οποίοι φώναζαν συνθήματα ενάντια στο Κίνημά μας, σε απόσταση ασφαλείας φυσικά. Θα πρεπε να τονιστεί πως κάποια τοπικά μέσα ενημέρωσης έκαναν λόγο για “ηχηρό αντιφασιστικό μήνυμα εκατοντάδων βολιωτών”, ενώ στην ουσία επρόκειτο για 60-70 άτομα του αναρχοαριστερού χώρου, που περιφέρονται συνεχώς και περιμένουν κάποια συγκέντρωσή μας, για να δώσουν νόημα στην ύπαρξη τους. Να καταλάβουν καλά πως ο Βόλος έχει πλέον ένα από τα ισχυρότερα κάστρα του Λαϊκού Εθνικισμού».

ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ το μόνο τοπικό Μέσο Ενημέρωσης το οποίο αναφέρθηκε σε “Ηχηρό ΑΝΤΙ-φασιστικό μήνυμα…”, δεν ήταν άλλο από το e-Volos.gr και μάλιστα σε πρωτοσέλιδο ρεπορτάζ του, το οποίο συνοδεύονταν και από video (ΔΕΙΤΕ το …ΕΔΩ), το οποίο αποδεικνύει στο ακέραιο την εγκυρότητά του, αφού σε αυτό εμφανίζονται εκατοντάδες Βολιώτες συμμετέχοντες όλων των ηλικιών, οι οποίοι εκτός από αντιφασιστική πορεία πραγματοποιούν και συγκέντρωση διαμαρτυρίας ακριβώς κάτω από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής και πάντως σε καμία περίπτωση σε απόσταση ασφαλείας, ειδάλλως δεν θα υπήρχε και ο λόγος “επιστράτευσης” των όσων διμοιριών των ΜΑΤ “επιστρατεύτηκαν” για την ασφάλεια του κ. Ηλιόπουλου και των υπόλοιπων συμμετεχόντων στην εκδήλωση του κόμματός του.

ΒΕΒΑΙΑ την έκπληξη που ένιωσα, δεν την προκάλεσε τόσο η φερόμενη δήλωση του κ. Ηλιόπουλου και λέω φερόμενη διότι στην επίσημη ιστοσελίδα της Περιφερειακής Οργάνωσης Θεσσαλίας της Χρυσής Αυγής, η ως άνω τοποθέτηση, αν και υπάρχει, δεν αποδίδεται στον Βουλευτή, ωστόσο λίγη σημασία έχει, αφού για να δημοσιευτεί σε ιστοσελίδα του κόμματός του σημαίνει ότι και την αποδέχεται, όσο το ανυπόγραφο δημοσίευμα της εφημερίδας “Η ΘΕΣΣΑΛΙΑ”. Αληθεια, οι δημοσιογράφοι της δεν έκαναν το ρεπορτάζ, ώστε να γνωρίζουν πόσοι Βολιώτες συμμετείχαν στην αντιφασιστική δράση και αρκούνται στο να φιλοξενήσουν ψευδείς τοποθετήσεις, οι οποίες έχουν καταφανώς ξεκάθαρο στόχο και σκοπό να πλήξουν την εγκυρότητα και την αξιοπιστία του e-Volos.gr και μάλιστα σε μία περίοδο τόσο δύσκολη για την οικονομική επιβίωση των περιφερειακών Μέσων Ενημέρωσης;

ΚΑΤΑΠΩΣ αποδεικνύεται για άλλη μία φορά, η πολιτική μπουρδολογία είναι συνώνυμη της δημοσιοσχετίστικης δημοσιογραφίας, το πάντρεμα των οποίων, ειδικότερα τούτες τις περίεργες ημέρες, αποτελεί ένα από τα επικινδυνότερα μείγματα δηλητηρίασης της κοινής γνώμης. Καθένας από εμάς όμως και ευτυχώς, φέρει και έναντι της νέας γενιάς θα απολογηθεί για… τις ιστορικές του ευθύνες.

Υ.Γ.1: Κύριε Ηλιόπουλε, επιτέλους, πότε θα καταλάβετε, εσείς και τα δημοσιογραφικά παπαγαλάκια που, όπως παρατηρείτε μια χαρά σας αναπαράγουν, μη διστάζοντας να παίξουν το παρα-πολιτικό σας παιχνίδι, ότι ο Βόλος, η Μαγνησία και οι πολίτες της, είχαν, έχουν και θα συνεχίσουν να έχουν εκείνα τα ιδιαίτερα αντανακλαστικά, βάσει των οποίων και δοξάστηκαν από την ιστορία για τους αγώνες τους έναντι του φασισμού;

Υ.Γ.2: Κύριε Δανέ, εκδότη της ιστορικής εφημερίδας “Η ΘΕΣΣΑΛΙΑ”, αντιλαμβανόμαστε την δυσμενή οικονομική σας θέση, επιτέλους όμως, πότε θα καταλάβετε και εν συνεχεία θα μεταδώσετε και στους “δημοσιογράφους” που εργάζονται στην εφημερίδα σας, το υψηλό νόημα της αξίας του τίτλου “Η ΘΕΣΣΑΛΙΑ”, την αξιοπρέπεια του οποίου καλείστε να διαχειριστείτε; Θυμηθείτε, “δημοσιογράφος” σας είχε “ανακαλύψει” μέχρι και αγνοούμενο Ισπανό στην Σκιάθο, ο οποίος δυστυχώς ακόμα αγνοείται…!!!

Υ.Γ.3: Θα παρακαλούσαμε την επόμενη φορά να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί σε ότι αφορά το ρεπορτάζ του e-Volos.gr, όπως εξίσου ιδιαίτερα προσεκτικά είναι και τα δικά μας ρεπορτάζ με οποιοδήποτε θέμα και αν καταπιάνονται…!!!

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *