Ηλεία: Δεν έχουν χρήματα για να κάνουν την κηδεία της μητέρας τους…

«Όπου φτωχός και η μοίρα του» λέει η λαϊκή ρήση και ταιριάζει απόλυτα στην περίπτωση 82χρονης στην Αμαλιάδα, η οποία…

βρέθηκε νεκρή την Πέμπτη το βράδυ μέσα στο σπίτι της και δεν υπάρχουν χρήματα για να τελεστεί η κηδεία της.

Την 82χρονη, που αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας, τη βρήκε νεκρή μέσα στο σπίτι της λίγο μετά τις 9 το βράδυ της Πέμπτης ο γιος της, ο οποίος επίσης αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας.

Αμέσως ειδοποιήθηκε η Αστυνομία και αστυνομικοί του Α.Τ. και του Τμήματος Ασφαλείας Αμαλιάδας μετέβησαν στο σημείο, όπου ερεύνησαν το χώρο και απέκλεισαν την εγκληματική ενέργεια και ο θάνατος της ηλικιωμένης αποδόθηκε σε παθολογικά αίτια.

Άποροι οι δύο γιοι

Η σορός της γυναίκας μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ρίου για τη διενέργεια νεκροψίας- νεκροτομής, αλλά απ’ ό,τι φαίνεται δεν μπορεί να ησυχάσει ούτε μετά θάνατον.

Η γυναίκα δεν είχε χρήματα και ο γιος της ο οποίος τη βρήκε νεκρή, αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα και φυσικά δεν διαθέτει ούτε αυτός τα χρήματα για την κηδεία της μητέρας του.

Η Αστυνομία αναζήτησε από την πρώτη στιγμή τον δεύτερο γιο της γυναίκας, τον οποίο και εντόπισε το πρωί της Παρασκευής και τον ενημέρωσε για τον θάνατο της μητέρας του.

Ωστόσο, και ο ίδιος αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι δήλωσε και αυτός με τη σειρά του ότι είναι άπορος και δεν διαθέτει χρήματα για την κηδεία της μητέρας του.

Κατόπιν αυτής της εξέλιξης, η Αστυνομία ενημέρωσε τον δήμο Ήλιδας για το περιστατικό, προκειμένου οι υπηρεσίες του και πιο συγκεκριμένα η υπηρεσία Πρόνοιας να ασχοληθεί με το θέμα για να μπορέσει να γίνει η ταφή της γυναίκας και ήδη κινούνται οι διαδικασίες για να καλυφθούν τα έξοδα και να τελεστεί η κηδεία.

Μαρία Καραμπάτση

patrisnews.com

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *