Δεν βλέπουν , δεν ακούνε , δεν καταλαβαίνουν

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

Αυτοκτόνησε λέει το παλικάρι από τύψεις γιατί πάτησε τη γυναίκα στο δρόμο. Κανένας από αυτά τα μοσχάρια που…

κυβερνούσαν τα τελευταία 30 χρόνια την πατρίδα ( και ανάγκασαν 5.000 συνανθρώπους μας να αυτοκτονήσουν και εκατομμύρια άλλους να ζουν στην φτώχεια , στην εξαθλίωση και στην απόγνωση) και τώρα λένε ” εις υγείαν στους μα@@κες” , κάνουν διακοπές σε εξωτικά μέρη γράφοντας στα απόκρυφα σημεία τους τον Ελληνικό λαό και την δικαιοσύνη, κάνουν διακοπές σε πανάκριβα σαλε στην Ελβετία , στη Μύκονο ή αλλού δεν βλέπουμε να έχουν την ίδια ευθιξία με το….. γουρούνι – τον μπάτσο – τον δολοφόνο!!!!! 
Οι μεν είναι δημοκράτες με γραβάτα, με ακίνητα με γυναίκα και 25 γκόμενες , έκαναν αντίσταση στη Χούντα …..από το Παρίσι ή έλαβαν μέρος στο Πολυτεχνείο και εξαργύρωσαν την αντίστασή τους με θέση στη βουλή , με χαρτοφυλάκια , με μίζες , με υψηλές γνωριμίες , με υψηλούς προστάτες , με εκδοτικά μπλοκ και ΜΜΕ που πίνουν στην υγειά τους για διάφορες εκδουλεύσεις και “χατίρια” στους φορολογικούς ελέγχους, έχουν ακίνητα , κότερα ( έλα Χριστέ και Παναγιά … πολιτικός να μην έχει κότερο;) , βίλες πέτρινες στο βουνό (Αράχωβα – Πήλιο – Καρπενήσι κλπ) , εξοχικό σε κοσμπολίτικο νησί , 3-4 αυτοκίνητα , έχουν χιλιάδες ψηφοφόρους ….. ενώ οι άλλοι…..οι άλλοι είναι μπάτσοι των 700 ευρώ από τη Νίκαια , το Κερατσίνι, τη Σαλαμίνα έχουν υπηρετήσει και στα ΛΟΚ ή στα βατράχια ; ..άρα φασίστες , δολοφόνοι. 
Πέρασαν και έξω από την εφορία Νικαίας (που δίπλα ακριβώς είναι η Χρυσή Αυγή;) άρα είναι και Χρυσαυγίτες…Αυτοί φταίνε για όλα…βαράτε τους. Κ. Μ

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *