Σχέση Κεδίκογλου με την «οδοντίατρο των επωνύμων»;

H Γιώτα Τριγώνη, η αποκαλούμενη και «Οδοντίατρος των επωνύμων», φέρεται να είναι το νέο πρόσωπο στη ζωή του κυβερνητικού εκπροσώπου Σίμου Κεδίκογλου, μετά τον πρόσφατο χωρισμό του με την 28χρονη Μαντώ Κόλλια. …

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, σύμφωνα με την εφημερίδα «Παραπολιτικά», διατηρεί δεσμό με την νεαρή όμορφη οδοντίατρο η οποία διαθέτει λαμπρές σπουδές στο εξωτερικό, ένα πελατολόγιο που θα ζήλευε κάθε συνάδελφός της, ενώ έγινε γνωστή στο κοινό λόγω της σχέσης της με το Νίκο Αλιάγα. Μόλις χώρισαν παντρεύτηκε τον μπασκετμπολίστα του ΠΑΟΚ Λάζαρο Αγαδάκο. Μεταξύ των διασήμων πελατών της είναι οι: Βάνα Μπάρμπα, Νίκος Βέρτης, Ελενα Κουντουρά, Ελενα Ράπτη, Ελένη Φιλίνη, Γιάννης Τσιμιτσέλης, Αποστολία Ζώη, Πάνος Κιάμος, Γιάννης Σπαλιάρας.

Η εφημερίδα γράφει ότι η σχέση Κεδίκογλου – Τριγώνη μετρά λίγες μόνο εβδομάδες ενώ όσοι την γνωρίζουν καλά, κάνουν λόγο για μία φλογερή γυναίκα που δεν μπορεί να περάσει εύκολα απαρατήρητη.

Η γοητευτική γυναίκα μάλιστα, εκτός από την ενασχόλησή της με την οδοντιατρική ασχολείται ενεργά και με τα κοινά. Ορίστηκε μάλιστα ως τομεάρχης Ευρυτανίας της Νέας Δημοκρατίας, θέση από την οποία παραιτήθηκε λόγω της «πρωτοφανούς επίθεσης» που θεωρεί ότι δέχτηκε σχετικά «με την ασυμβατότητα» της επιχειρηματικής της δραστηριότητας σε ξενοδοχείο της Κωνσταντινούπολης και του ρόλου της ως τομεάρχη.

Πηγή: Nooz.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *