Κινδυνολογίες, παραλληλισμοί και λοιπές ανοησίες…

Παντελής Νικολαϊδης

Αυτοί που έχουν στηρίξει την πολιτική τους ύπαρξη στο φόβο και στην υποταγή πραγματικά ουδόλως μας εκπλήσσουν με τις υστερικές τους συμπεριφορές μετά την
“αχώνευτη” γι’ αυτούς ανάληψη της πρωθυπουργίας από τον Αλέξη Τσίπρα.

Όπως το 2004 μας μιλούσαν είτε οι ίδιοι είτε οι πολιτικοί τους χώροι για την επερχόμενη “Μικρασιατική καταστροφή” έτσι και σήμερα μας μιλούν για την τρομερή οργή της “θείας Μέρκελ” η οποία θα μας “λιώσει” και θα μας “συντρίψει”. Όμως ευτυχώς οι πραγματικοί Έλληνες επέλεξαν εθνική υπερηφάνεια και αξιοπρέπεια.
ΥΓ: Όσους οπαδούς της θεωρίας και του δόγματος του φόβου παραλληλίζουν το “αριστερό” ΑΚΕΛ με την επαναστατική αριστερά του Αλέξη Τσίπρα γιατί έτσι προφανώς τους βολεύει ένα και μόνο πρέπει να γνωρίζουν: Το ΑΚΕΛ δεν έχει σχέση με την Ελληνική πατριωτική αριστερά. Με τους μόνους με τους οποίους έχουν σχέση και μόνιμη συμπόρευση είναι με το ΔΗΣΥ και τις απαράδεκτες μειοδοτικές του πολιτικές. Μαζί χέρι-χέρι τόσο στην εθνική μας αυτοχειρία που ακούει στο όνομα ΔΔΟ όσο και στον κοινωνικό μας στραγγαλισμό με τα άνευ όρων μνημονιακά σαλιαρίσματα και επιλογές.

Τον πρύτανη αλλού τον τρώει…

Για τον πρύτανη του πανεπιστημίου Κύπρου δεν χρειάζεται κάποιος να πει και να σχολιάσει πολλά αναφορικά με την επιστολή του προς τον πρόεδρο της Δημοκρατίας στην οποία σχολιάζει απαξιωτικά θέματα Μέσης Παιδείας.
Θεωρώ ότι η τεκμηριωμένη απάντηση του πρώην υπουργού Παιδείας κυρίου Ανδρέα Δημητρίου γκρεμίζει τις απόψεις του κυρίου πρύτανη οι οποίες είναι ολοκληρωτικά αίολες και άστοχες. Απλά να πούμε ότι αλλού τον τρώει τον κύριο πρύτανη και αλλού ξύνεται. Οι βολές του κατά της Δημόσιας Παιδείας έχουν να κάνουν με συμφέροντα ιδιωτικών σχολών με τα οποία είναι συνδεδεμένος. Εξάλλου αυτός είναι και ο σκοπός της επιστολής του που αποδεικνύεται εξάλλου με την επαναφορά της πρότασης του για δικαίωμα του Πανεπιστημίου Κύπρου να εισάγει μέσω ποσόστωσης μαθητές της ιδιωτικής εκπαίδευσης με δικούς του τρόπους και εκτός διαδικασίας Παγκυπρίων εξετάσεων.

ΥΓ: Νομίζω πως ένα άτομο που αναίρεσε και κατάθεσε την περηφάνια της Κερυνειώτικη του καταγωγή για να γίνει αρεστός σε Ανανίζοντα κόμματα και αντίστοιχες φοιτητικές οργανώνεις για να ψηφιστεί ως πρύτανης δεν πρέπει γενικώς να παίρνεται στα σοβαρά.

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *