«Μάχη» για Μπουονανότε, επανέρχεται για Σα

Κινήσεις για την πραγματοποίηση μιας πολύ ηχηρής μεταγραφής, ώστε να επιστρέψει δυναμικά στη Super League κάνει η ΑΕΚ. Το όνομα του Ράφαελ Φαν ντερ Φάαρτ δεν είναι το μοναδικό από αυτά που υπάρχουν στη λίστα της Ένωσης και το οποίο μπορεί να κάνει αίσθηση στην περίπτωση που έρθει στη χώρα μας.

Σύμφωνα με τη «Goal» οι «κιτρινόμαυροι» κάνουν μεγάλη προσπάθεια για να αποκτήσουν τον Ντιέγκο Μπουονανότε. Ανήκει στην Γρανάδα και αγωνίζεται δανεικός στο πρωτάθλημα της πατρίδας του, της Αργεντινής με τη φανέλα της Κίλμες (11 συμμετοχές ένα γκολ) και από την ΑΕΚ προσφέρουν διετές συμβόλαιο, περιμένοντας παράλληλα από τον 27χρονο μεσοεπιθετικό να μείνει ελεύθερος από τον ισπανικό σύλλογο.

Πρόκειται για παίκτη που μπορεί να αγωνιστεί στα «φτερά» και πλησίον του… φουνταριστού, σε θέση οργανωτή και πλησίον του. Ξεκίνησε την καριέρα του από τη Ρίβερ Πλέιτ, με την οποία έκανε 119 εμφανίσεις (26 γκολ, 13 ασίστ) και εξαργύρωσε τις καλές του εμφανίσεις παίρνοντας μεταγραφή για τη Μάλαγα το 2011 στην οποία παρέμεινε δύο για δύο σεζόν (31 συμμετοχές, πέντε γκολ).

Παραμένει στη μεταγραφική λίστα της ΑΕΚ ο Ορλάνδο Σα και μάλιστα σύντομα αναμένεται να γίνει γερό μπάσιμο, όπως αναφέρεται στη «SportDay». Αρχικά, η Λέγκια Βαρσοβίας ζήτησε ένα εκατομμύριο για να τον παραχωρήσει (λήγει το 2017 το συμβόλαιο του) και η ελληνική ομάδα έδινε τα μισά. Ωστόσο, αυτή τη φορά φαίνεται πως θα ικανοποιηθούν οι απαιτήσεις του πολωνικού συλλόγου.

Πηγη sportfm

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *