Η ΟΝΝΕΔίτισσα Έλλη Παπαγγελή “γκρεμίζει” το Ίντερνετ (εικόνες)

Έγινε γνωστή στο πανελλήνιο μέσα από μια ανάρτησή της στο Facebook στην οποία υποστήριζε ότι δεν υπήρχαν νεκροί στο Πολυτεχνείο. Έγινε γνωστή στους λάτρεις της υγιεινής διατροφής και των συμπληρωμάτων μέσω μιας διαφήμισης πόσιμου κολλαγόνου.

Στο χώρο του Ίντερνετ, όμως, έγινε γνωστή μέσα από τις φωτογραφίες της τόσο από αυτές που αναδεικνύουν το εξαιρετικής ομορφιάς πρόσωπό της όσο και από τις άλλες… τις ημίγυμνες. Ο λόγος για την Έλλη Παπαγγελή.

Χθες μια πρόσφατη φωτογραφία της στην οποία απεικονίζεται ακριβώς όπως τη γέννησε η μαμά της, έκανε το γύρο του Διαδικτύου. Ρίχνοντας, όμως, μια ματιά στο προφίλ της Έλλης Παπαγγελή στο λογαριασμό της στο Instagram θα διαπιστώσει ότι δεν είναι η μόνη εικόνα που θα μπορούσε να… ρίξει το Ίντερνετ. Αμέτρητες φωτογραφίες της με μαγιό και εσώρουχα, κυρίως από την παραλία με τις/τους φίλες/ους της, συνθέτουν την εικόνα του προφίλ της.

Παρόμοια, όμως, η εικόνα στον επίσημο ιστότοπο της νεαρής καλλονής, όπου μπορεί να βρει κανείς συγκεντρωμένες όλες τις φωτογραφίσεις που έχει κάνει στο πλαίσιο της δουλειάς της. Μερικές εξ αυτών και ημίγυμνες.

Οι φωτογραφίες από το λογαριασμό της Έλλης Παπαγγελή στο Instagram:

Οι φωτογραφίες από τον επίσημο ιστότοπο της Έλλης Παπαγγελή:

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *