Έμποροι ναρκωτικών στα χέρια των αστυνομικών της ασφάλειας.

Δύο εμπόρους ναρκωτικών που προμήθευαν νέους της Βοιωτίας και της….

Εύβοιας συνέλαβαν οι αστυνομικοί του τμήματος Ασφαλείας Χαλκίδας.

Πρόκειται για έναν 25 χρόνο Έλληνα και έναν 50 χρόνο Αλβανικής καταγωγής.

Οι αστυνομικοί της Α΄ΟΠΚΕ εντόπισαν αρχικά τον 25 χρόνο το βράδυ της Τρίτης σε περιοχή της Χαλκίδας και μετά από έλεγχο που του έκαναν βρήκαν πάνω του, τρεις συσκευασίες με 32,4 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης και ένα αυτοσχέδιο τσιγαριλίκι που περιείχε καπνό με κάνναβη.

Την έρευνα ανέλαβε η Ομάδα Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφαλείας Χαλκίδας, αστυνομικοί της οποίας έκαναν έρευνα στο σπίτι του 25χρονου, σε περιοχή της Βοιωτίας, όπου επιπλέον βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

Έξι αυτοσχέδιες νάιλον συσκευασίες, που περιείχαν ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, συνολικού μεικτού βάρους 368 γραμμαρίων, τις οποίες ο 25χρονος προόριζε για πώληση,

ένα σπαθί συνολικού μήκους 70 εκατοστών και μία λόγχη μήκους 12 εκατοστών,

το χρηματικό ποσό των 1.350 ευρώ, προερχόμενο από την πώληση των ναρκωτικών,
δύο 2 κινητά τηλέφωνα,

ποσότητα, υπό διερεύνηση, λευκής σκόνης, βάρους 7 γραμμαρίων και
διάφορα σύνεργα κατάλληλα για την συσκευασία δόσεων ναρκωτικών ουσιών (νάιλον σακουλάκια κ.λ.π.)

Από τη πρόοδο της έρευνας, προέκυψε ότι ο 25χρονος προμηθευόταν τα ναρκωτικά από τον 50χρονο και τα κρατούσε στο σπίτι του, με σκοπό την διάθεσή τους σε χρήστες των ευρύτερων περιοχών της Εύβοιας και της Βοιωτίας, έναντι βέβαια χρηματικών ποσών.

Οι αστυνομικοί της Ομάδας Δίωξης αξιοποίησαν κατάλληλα όλα τα στοιχεία και τις πληροφορίες που κατάφεραν να συγκεντρώσουν και χθες περίπου στις 19:00 το απόγευμα, εντόπισαν και ακινητοποίησαν στον υπεραστικό σταθμό των Κ.Τ.Ε.Λ. Χαλκίδας, ένα ταξί που οδηγούσε ο 50χρονος.

Σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε, βρέθηκε στο εσωτερικό του οχήματος και κατασχέθηκε μία αεροστεγή συσκευασία που περιείχε ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, συνολικού βάρους 1.146 γραμμαρίων.

Επιπλέον κατασχέθηκε ένα κινητό τηλέφωνο που βρέθηκε στη κατοχή του 50χρονου, καθώς και το ταξί ως μέσο μεταφοράς των ναρκωτικών.

Οι έρευνες, από το Τμήμα Ασφαλείας Χαλκίδας, συνεχίζονται προκειμένου να αποσαφηνιστούν οι διασυνδέσεις του κυκλώματος και να διαλευκανθεί το εύρος της δραστηριότητάς του, ενώ οι δύο συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας.

Οι προσπάθειες που καταβάλλονται καθημερινά, από τις Υπηρεσίες της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ευβοίας, για την καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών, θα συνεχιστούν με αμείωτη ένταση και ενδιαφέρον.

www.lamiastar.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *