Γερμανικά για αρχάριους εύκολα, γρήγορα και οικονομικά. Ταχύρυθμα τμήματα ενηλίκων.

Το πιο γρήγορο, αποτελεσματικό και οικονομικό πρόγραμμα εκμάθησης Γερμανικών για ενήλικες. Εντατικά τμήματα εκμάθησης της Γερμανικής γλώσσας αποκλειστικά για ενήλικες σπουδαστές.
 

Έκπτωση έως 47% στα δίδακτρα. Έναρξη 5 Νοεμβρίου 2012.

Όλο και περισσότεροι ενήλικες αποφασίζουν να μάθουν Γερμανικά, είτε με προοπτική εργασίας στη Γερμανία είτε προκειμένου να ενισχύσουν το βιογραφικό τους.

Μπορεί κάποιοι να θεωρούν τα Γερμανικά «δύσκολη γλώσσα», η αλήθεια όμως είναι ότι ο καθένας μπορεί να μάθει Γερμανικά, και μάλιστα γρήγορα και αποτελεσματικά, αρκεί να κάνει μία σωστή επιλογή σχολής Γερμανικών.

Τα φροντιστήρια Γερμανικών με εξειδίκευση στους ενήλικες σπανίζουν, καθώς τα περισσότερα φροντιστήρια ξένων γλωσσών ασχολούνται κατ’ αποκλειστικότητα ή κατά κύριο λόγο με τη διοργάνωση παιδικών τμημάτων. Είναι δεδομένο ότι το περιβάλλον και η προσέγγιση ενός παιδικού φροντιστηρίου στην εκμάθηση της Γερμανικής γλώσσας δεν είναι αυτό που χρειάζεται ένας ενήλικος, καθώς οι ρυθμοί εκμάθησης, το πρόγραμμα σπουδών, η βιβλιογραφία και η νοοτροπία των καθηγητών του παιδικού φροντιστηρίου δεν έχουν καμία σχέση με τις ανάγκες ενός ενήλικου.

Μία σίγουρη επιλογή για έναν ενήλικο που θέλει να μάθει Γερμανικά γρήγορα, αποτελεσματικά και οικονομικά σε ένα σοβαρό και επαγγελματικό περιβάλλον είναι η Ευρωδιάσταση. Τα Κέντρα Ξένων Γλωσσών ΕΥΡΩΔΙΑΣΤΑΣΗ, εξειδικευμένα στα ταχύρυθμα προγράμματα Γερμανικών για ενήλικες, προσφέρουν τη δυνατότητα στους σπουδαστές τους να μάθουν ή να βελτιώσουν τα Γερμανικά τους σε πραγματικά σύντομο χρονικό διάστημα. Για το λόγο αυτό, η Ευρωδιάσταση αποτελεί εδώ και χρόνια μία από τις πρώτες επιλογές των ενηλίκων που θέλουν να μάθουν Γερμανικά, με εκατοντάδες επιτυχημένους υποψήφιους στις εξετάσεις Zertifikat στο ενεργητικό της.

Είναι χαρακτηριστικό ότι στην Ευρωδιάσταση ένας εντελώς αρχάριος σπουδαστής φτάνει σε ικανοποιητικό επίπεδο επικοινωνίας και καλύπτει την ύλη που απαιτείται για τη συμμετοχή στις εξετάσεις του αναγνωρισμένου πτυχίου ZERTIFIKAT B1 σε 6-9 μόλις μήνες, ανάλογα με τη χρονική περίοδο έναρξης που θα επιλέξει. Για παράδειγμα, εάν ένας σπουδαστής αρχίσει μαθήματα το Νοέμβριο, ολοκληρώνει την προετοιμασία του τον αμέσως επόμενο Ιούνιο. 

Σημαντικό ρόλο στην αποτελεσματικότητα ενός ταχύρυθμου προγράμματος διαδραματίζουν σίγουρα και οι καθηγητές. Οι διδάσκοντες στην Ευρωδιάσταση είναι όλοι εξειδικευμένοι στη διδασκαλία ενηλίκων, με χιλιάδες ώρες διδασκαλίας στο ενεργητικό τους και συνεχείς, μαζικές επιτυχίες στις εξετάσεις Zertifikat.

Ένα άλλο σημαντικό στοιχείο για κάθε ενήλικο που θέλει να μάθει Γερμανικά είναι η ευελιξία στο ωράριο των μαθημάτων. Τα τμήματα στην Ευρωδιάσταση λειτουργούν πρωί, απόγευμα και βράδυ και συμβαδίζουν. Έτσι ο σπουδαστής μπορεί να αλλάξει ωράριο οποτεδήποτε χρειαστεί, να αναπληρώνει μαθήματα που τυχόν έχασε ή να παρακολουθεί εναλλάξ πρωί-βράδυ εφόσον το επιβάλλουν οι επαγγελματικές υποχρεώσεις του.

Τέλος, ένα ακόμα ελκυστικό χαρακτηριστικό του προγράμματος που παρέχει η Ευρωδιάσταση είναι ότι, παρά τον εντατικό χαρακτήρα του προγράμματος, η παρακολούθηση περιορίζεται σε δύο φορές την εβδομάδα (για παράδειγμα, Δευτέρα και Τετάρτη ή Τρίτη και Πέμπτη), γεγονός που (σε συνδυασμό με τη δυνατότητα εναλλάξ παρακολούθησης των τμημάτων) επιτρέπει ακόμα και σε σπουδαστές με φορτωμένο πρόγραμμα να παρακολουθήσουν χωρίς ουσιώδεις απώλειες μαθημάτων.

Σε ότι αφορά τα δίδακτρα, όλα τα προγράμματα ξένων γλωσσών που παρέχει η Ευρωδιάσταση προσφέρονται με ιδιαίτερα προσιτό κόστος, καθώς ο μεγάλος αριθμός σπουδαστών που εμπιστεύονται την Ευρωδιάσταση της επιτρέπει να κρατά τα δίδακτρα χαμηλά.

Περισσότερες πληροφορίες για την Ευρωδιάσταση και τα προγράμματα Γερμανικής γλώσσας για ενήλικες που παρέχει μπορείτε να βρείτε στο www.eurodiastasi.gr

Μπορείτε επίσης να καλέσετε στα τηλέφωνα 210-330.111.0, 210-38.44.888, 210-33.01.300, 210-6000.170, 210-65.10.100, 210-59.01.888 για μία άμεση και αναλυτική ενημέρωση ή να επισκεφθείτε τα γραφεία των Κέντρων Ξένων Γλωσσών Ευρωδιάσταση (Χαλκοκονδύλη 5 και Χαλκοκονδύλη 9 στην Αθήνα, Μεσογείων 427 στην Αγία Παρασκευή, Σαρανταπόρου 14 στο Χολαργό, Ιερά Οδός 197 στο Αιγάλεω), χωρίς να χρειάζεται να κλείσετε ραντεβού.

Η πρόσβαση στα Κέντρα Ξένων Γλωσσών Ευρωδιάσταση είναι εύκολη από τις περισσότερες περιοχές της Αττικής, είτε με τα μέσα μαζικής μεταφοράς είτε με ιδιωτικά μεταφορικά μέσα, επομένως, σε οποιαδήποτε περιοχή της Αττικής και αν μένετε, μπορείτε να επωφεληθείτε από τα πλεονεκτήματα που συνδυάζει η Ευρωδιάσταση (υψηλή ποιότητα σπουδών, ταχύρυθμα προγράμματα, εξειδίκευση στους ενήλικες και χαμηλά δίδακτρα).

Τα δύο κέντρα Ευρωδιάσταση που λειτουργούν στην Αθήνα (Χαλκοκονδύλη 5, Πλατεία Κάνιγγος, τηλ. 210-3301110 και Χαλκοκονδύλη 9 και Πατησίων, τηλ. 210-3844888 ή 210-3301300) βρίσκονται σε κομβικό σημείο, πολύ κοντά τόσο στο μετρό και τον ηλεκτρικό (metro / ηλεκτρικός Ομόνοια και μετρό Πανεπιστήμιο) όσο και στις κυριότερες αφετηρίες και στάσεις λεωφορείων και τρόλεϊ (Ακαδημίας, Πανεπιστημίου, Σταδίου, Πατησίων κλπ). Έτσι ουσιαστικά εξυπηρετούν σπουδαστές από όλες τις περιοχές της Αττικής (π.χ. Κυψέλη, Αμπελόκηπους, Γκύζη, Πατήσια, Νέα Σμύρνη, Νέα Φιλαδέλφεια, Γαλάτσι, Νέα Ιωνία, Μεταμόρφωση, Ηράκλειο, Μαρούσι, Περιστέρι, Καλλιθέα, Ταύρο, Σεπόλια, Πειραιά, Δάφνη, Νέο Κόσμο, Άγιο Δημήτριο, Παγκράτι, Γουδί, Καισαριανή, Νέα Ελβετία, Ζωγράφου, Βύρωνα, Ιλίσια, Ηλιούπολη, Αργυρούπολη, Ελληνικό, Μενίδι, Ίλιον, Πετρούπολη, Κηφισιά, Νέα Ερυθραία κλπ). Βρίσκονται πολύ κοντά στην ΑΣΟΕΕ, το Παιδαγωγικό και τη Νομική, ενώ πολύ εύκολη είναι και η πρόσβαση από Πανεπιστημιούπολη και Πολυτεχνιούπολη, Ιατρική / Οδοντιατρική, ΠΑΠΕΙ, ΤΕΙ Αθήνας, Πειραιά και Νοσηλευτικής (Λ.Αθηνών) και Γεωπονική.

Οι σπουδαστές που μένουν στα Βόρεια προάστια και στα Μεσόγεια (Χολαργό, Παπάγου, Νέο Ψυχικό, Αγία Παρασκευή, Χαλάνδρι, Βριλήσσια, Πεντέλη, Παλλήνη, Παιανία, Γλυκά Νερά, Ντράφι, Κάντζα κλπ) μπορούν να απευθυνθούν είτε στην Ευρωδιάσταση Αγίας Παρασκευής (απέναντι ακριβώς από την πλατεία, ακριβώς στη στάση λεωφορείου Πλατεία Αγίας Παρασκευής) είτε στην Ευρωδιάσταση Χολαργού (3η στάση Χολαργού, κοντά στο μετρό Εθνική Άμυνα και Χολαργός) ενώ πολύ εύκολη είναι και η πρόσβαση από Πανεπιστημιούπολη και Πολυτεχνειούπολη, Ιατρική / Οδοντιατρική.

Εάν μένετε στα Δυτικά προάστια ή στα προάστια και περίχωρα του Πειραιά (Νίκαια, Κορυδαλλό, Χαϊδάρι, Αιγάλεω, Περιστέρι, Ίλιον, Ρέντη, Ελευσίνα κλπ) έχετε εύκολη και γρήγορη πρόσβαση στην Ευρωδιάσταση Αιγάλεω που βρίσκεται πολύ κοντά στο μετρό αλλά και στη στάση Εσταυρωμένου, καθώς και στα ΤΕΙ Αθήνας, Πειραιά και τη Γεωπονική.

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *