Ηλεία: Ανήλικη κατήγγειλε για ξυλοδαρμό την αδελφή και τη μητέρα της!

Ακόμα ένα περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας καταγγέλθηκε από…

15χρονη μαθήτρια στην ευρύτερη περιοχή της Βουπρασίας. Η μαθήτρια εξετάστηκε από γιατρό στο Κέντρο Υγείας Βάρδας και ιατροδικαστή στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Πατρών, ενώ

έχει ήδη ξεκινήσει η διαδικασία από τον Επιμελητή Ανηλίκων Αμαλιάδας για τη προσωρινή φιλοξενία της σε ίδρυμα.

Το πρωί της Τρίτης η 15χρονη μαθήτρια, πολωνικής καταγωγής, εκμυστηρεύτηκε στους καθηγητές της στο σχολείο ότι έπεσε θύμα ξυλοδαρμού από την 20χρονη αδελφή της και την 46χρονη μητέρα της. Οι καθηγητές του σχολείου ειδοποίησαν τον Επιμελητή Ανηλίκων Αμαλιάδας, ενώ η μαθήτρια οδηγήθηκε στο Κέντρο Υγείας Βάρδας για να εξεταστεί από γιατρό.

Ο γιατρός έκρινε σκόπιμη την εξέταση της 15χρονης μαθήτριας και από ιατροδικαστή (όπως εξάλλου γίνεται σε αυτές τις περιπτώσεις) και έτσι η κοπέλα οδηγήθηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ρίου όπου, σύμφωνα με πληροφορίες του patrisnews.com, παρέμενε μέχρι και το βράδυ της Πέμπτης. Την ίδια στιγμή, ο Επιμελητής Ανηλίκων Αμαλιάδας έχει ξεκινήσει ήδη την διαδικασία για την προσωρινή φιλοξενία της κοπέλας σε κάποιο ίδρυμα.

Σύμφωνα πάντως με πληροφορίες, η 46χρονη μητέρα φέρεται να ισχυρίστηκε στους αστυνομικούς της περιοχής ότι δεν είχε καμία ανάμειξη με το περιστατικό, αλλά μπήκε στη μέση για να χωρίσει τη 15χρονη και την 20χρονη αδελφή της που μάλωναν για δικούς τους λόγους.

Σ.Π.

patrisnews

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *