Θεσσαλονίκη: Ένας νεκρός και τρεις τραυματίες σε μετωπική σύγκρουση αυτοκινήτου με λεωφορείο – Στρατιώτης ο οδηγός που σκοτώθηκε!

Το ατύχημα έγινε λίγο μετά τις 10.00 στον δρόμο Πανοράματος – Χωρτιάτη, την ώρα που έβρεχε. Σύμφωνα με…

τις πρώτες πληροφορίες, ο οδηγός του αυτοκινήτου έχασε τον έλεγχο κάτω από συνθήκες που δεν έχουν αποσαφηνιστεί και μπήκε στο αντίθετο ρεύμα.

Σκοτώθηκε 23χρονος στρατιώτης που είχε βγει από το στρατόπεδό του Εκείνη την ώρα ερχόταν από το αντίθετο ρεύμα ένα λεωφορείο και οι οδηγοί δεν μπόρεσαν να αποτρέψουν την σύγκρουση. Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, ο οδηγός του αυτοκινήτου γκάζωσε για να προλάβει να επαναφέρει το αυτοκίνητό του, αλλά δεν τα κατάφερε.

Η μετωπική σύγκρουση ήταν αναπόφευκτη και στον δρόμο επικράτησε πανικός. Το λεωφορείο δίπλωσε και το αυτοκίνητο μετατράπηκε σε μια άμορφη μάζα σιδερικών.

Όπως έγινε γνωστό, νεκρός από τα συντρίμμια του αυτοκινήτου ανασύρθηκε ο 23χρονος οδηγός του ΙΧ, που υπηρετούσε την στρατιωτική του θητεία. Οι τρεις τραυματισμένοι επιβάτες του λεωφορείου μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρα στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου.

Στο σημείο έσπευσαν ασθενοφόρα και η τροχαία διέκοψε την κυκλοφορία, με αποτέλεσμα να έχει δημιουργηθεί κυκλοφοριακό χάος.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΙΣΜΗΝΗ ΛΕΝΤΖΟΥ
newsit.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *