ΘΑΥΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΓΑΙΔΟΥΡΙΑΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ

Εδώ είμαστε και πάλι, με τη συνέχεια (που θα ζήλευε και ο Φώσκολος) των «Θαυματουργών» Κέντρων Πιστοποίησης Αναπηριών, τα γνωστά σε όλους ΚΕΠΑ, που κανονικά θα έπρεπε τα αρχικά τους να μεταφράζονται σαν «ΚΑΝΕΝΑ ΕΛΕΟΣ ΠΡΟΣ ΑΝΑΠΗΡΟΥΣ»…

Καθημερινά πάρα πολλές καταγγελίες ασθενών που είχαν την ατυχία να βρεθούν σε κάποιο από αυτά βλέπουν το φως, μόνο που ΚΑΝΕΙΣ δε νοιάζεται, δε δίνει «δεκαράκι». Πριν συνεχίσω, να διευκρινίσω πως ΔΕΝ συμβαίνουν τα ΑΙΣΧΗ προς τους ασθενείς σε όλα τα ΚΕΠΑ. ΕΥΤΥΧΩΣ, είναι πάρα πολλά εκείνα που λειτουργούν ΣΩΣΤΑ, οι γιατροί που απαρτίζουν τις επιτροπές είναι πρώτα απ’ όλα ΑΝΘΡΩΠΟΙ, κάτι, που δε μπορούμε να πούμε, ούτε να σκεφτούμε, για εκείνους που βγάζουν «εγκυκλίους, νόμους και διαταγές» για το ΣΦΑΞΙΜΟ και την ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑ των αναπήρων.
Οι ΑΔΙΚΕΣ των προηγούμενων «κυβερνήσεων» προς τους χρόνια πάσχοντες, συνεχίζονται με αμείωτους ρυθμούς και ΘΡΑΣΟΣ. Φαίνεται πως η τωρινή κυβέρνηση ΔΕΝ έχει διάθεση να ασχοληθεί και να λύσει προβλήματα. Άλλωστε, βόλευε και βολεύει να κόβονται ανάπηροι στα ΚΕΠΑ, και να καταργούνται συντάξεις και επιδόματα. Αυτό ήταν το σχέδιο των προηγούμενων, και παρά τα ΠΑΧΙΑ λόγια των τωρινών, συνεχίζεται κανονικότατα.
Για να δούμε ρε «λεβέντες» κάτι που αποδεικνύει για ακόμα μια, για πολλοστή φορά, την ΑΝΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ, τη ΓΑΙΔΟΥΡΙΑ, και τα ΘΑΥΜΑΤΑ ΣΑΣ……
«Καλημέρα
Ασθενής από το 2002.
Από το 2007 ποσοστό αναπηρίας 70%, το ίδιο και το 2010.
Το 2013 ΣΚΠ μαζί με εγκεφαλικά ανευρύσματα, 90% ποσοστό αναπηρίας.
Το 2015 ποσοστό αναπηρίας 67%. Έγινα δηλαδή καλά..
Σκέφτομαι να κάνω ένσταση, αλλά φοβάμαι μην μου το κατεβάσουν κι άλλο και κινδυνεύσει η σύνταξη.
Αν μπορείτε πείτε μου την άποψή σας.
Ευχαριστώ…..»
Τι έχετε να πείτε «κύριοι αρμόδιοι» για τα χάλια σας; ΕΣΕΙΣ, που ΔΕΝ πιστεύετε στα θαύματα, που κατακρίνετε τους πιστούς που προσκυνούν λείψανα Αγίων; ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΘΑΥΜΑΤΑ, δε λέτε κουβέντα! Τι παράξενο αλήθεια!!
Να περιμένουμε να δούμε και Αναστάσεις νεκρών που πέθαναν εξαιτίας των εντολών σας;
ΙΔΙΟΙ και ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ είστε με τους προηγούμενους. Δε λογαριάζετε την ανθρωπινή ζωή, ΠΑΙΖΕΤΕ με αυτή όπως και οι προκάτοχοι σας.
Δε θα πω πως θα έπρεπε να ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ, γιατί όπως φαίνεται, η λέξη ντροπή δεν υπάρχει στα λεξικά σας.
ΘΑ χρησιμοποιήσω και ένα χαρακτηρισμό που μου απεύθυνε ένας φίλος, στέλεχος σας!
Η ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ ΣΑΣ ΚΥΡΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΗ, ΚΑΙ ΕΞΑΝΤΛΕΙΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΠΟΥ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗ ΧΩΡΑ, ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.
ΛΕΤΕ ΠΩΣ ΕΙΣΤΕ ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΕΣ, ΕΝΩ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΤΕ ΤΟΥΣ ΑΝΑΠΗΡΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΣΧΟΝΤΕΣ ΜΕ ΤΗ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΜΟΡΦΗ ΡΑΤΣΙΣΜΟΥ ΠΟΥ ΚΛΗΡΟΝΟΜΗΣΑΤΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥΣ. Έχω άδικο; Μήπως δεν είναι έτσι; Όχι τίποτε άλλο, αλλά τα ΓΕΓΟΝΟΤΑ και οι ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ άλλα λένε. Όπως, άλλα λέτε και κάνετε και ΕΣΕΙΣ.
Θα τα πούμε και πάλι σύντομα, γιατί τα «Θαύματα» σας, δεν έχουν τελειωμό.

Βασίλης Τσουγκαρης
tsougarisgnomi@gmail.com

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *