Ο δράστης που μετά το έγκλημα που διέπραξε αυτοκτόνησε, έγραφε σε ένα μπλοκ τις σκέψεις και τα συναισθήματά του…

Η γυναίκα δολοφονήθηκε άγρια στην Βασκίνα Λεωνιδίου και από την πρώτη στιγμή, οι αστυνομικοί είχαν στρέψει τις έρευνές τους, σε έναν 67χρονο, συνταξιούχο οικοδόμο, με τον οποίο λεγόταν ότι είχε σχέση. Οι ψίθυροι στο χωριό, έλεγαν ότι η γυναίκα και ο συνταξιούχος οικοδόμος είχαν ερωτικό δεσμό παλιότερα και οι σχέσεις τους είχαν φτάσει σε οριακό σημείο μετά το χωρισμό.

Ο σύζυγος της 40χρονης μητέρας, έλεγε από την πρώτη στιγμή της εξαφάνισής της, ότι υπεύθυνος είναι μάλλον ο οικοδόμος ο οποίος δεν την άφηνε σε ησυχία. Τελικά, ο 67χρονος βρέθηκε νεκρός μόλις 600 μέτρα από τον τόπο που είχε βρεθεί το πτώμα της γυναίκας και λίγο αργότερα οι αστυνομικοί βρήκαν στο σπίτι του, το ερωτικό του ημερολόγιο.

«Γιατί με αρνείται; Περάσαμε τόσες όμορφες στιγμές. Γιατί δεν θέλει να με δει; Δεν μπορώ να αντέξω μακριά της. Θα ”φύγουμε” μαζί. Θα την σκοτώσω και θα αυτοκτονήσω», φαίνεται να είναι οι τελευταίες γραμμές του ημερολογίου, σύμφωνα με δημοσίευμα του Ελεύθερου Τύπου.

Στο ίδιο ημερολόγιο φαίνεται να περιέγραφε με τις καλύτερες εντυπώσεις το διάστημα του ενός μήνα, όταν πριν από τρία χρόνια η 40χρονη είχε παρατήσει τον σύζυγό της και τέσσερα παιδιά τους για να ζήσει με τον 67χρονο. Τα συναισθήματά του άλλαξαν όταν η 40χρονη μετάνιωσε και γύρισε στην οικογένειά της για να κάνει μαζί τους μια νέα αρχή.

Αυτή η επιστροφή δεν είχε γίνει ποτέ αποδεκτή από τον 67χρονο, ο οποίος συνέχιζε να την πιέζει, όπως τουλάχιστον προκύπτει από το ημερολόγιό του. Το ίδιο υποστήριξε και ο σύζυγος της άτυχης γυναίκας, που λίγο μετά το έγκλημα ξέσπασε σε λυγμούς.


Σύμφωνα με πληροφορίες τον περασμένο Μάιο το πρώην παράνομο ερωτικό ζευγάρι είχε βρεθεί αντιμέτωπο στο δικαστήριο, καθώς ο 67χρονος, μη αποδεχόμενος την κατάσταση της έστηνε «καρτέρι» με κυνηγετική καραμπίνα.

Πηγη:newsit.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *