ΚΑΙ ΜΕ ΜΠΑΛΤΑ Ο ΑΥΤΟΧΕΙΡΙΑΣΜΟΣ

Κώστα Δημ.Χρονόπουλου
(Αρθρογράφου –Σχολιογράφου)

Ο πολιτικός αυτοχειριασμός της Ν.Δ, συνεχίζεται πρωτόγνωρος, βίαιος, πρωτόγονος: Με τον μπαλτά. Ο κος Πρωθυπουργός απέπεμψε τον «Μπαλτατζή» Γεν. Γραμματέα του, ενώ…

τα στελέχη ξεχύθηκαν στα ΜΜΕ, και στα ΚΑΤΙΝΑΔΙΚΑ τηλεπαράθυρα λάβροι εναντίον του.

Ίσχυσε το: «δρυός πεσούσης πας ανήρ – και γυνή – ξυλεύεται».

Σταχυολογώ μερικά:

Προβοκάτορας σκευωρός, προδότης, φασίστας, κρυπτοχρυσαυγίτης, φίδι στους κόλπους της παράταξης, άφιλος (μετά από 35 χρόνια προσωπικής φιλίας με τον Αρχηγό), όχημα για επίτευξη ανομολόγητων σκοπών, άνθρωπος ειδικών αποστολών, Δούρειος Ίππος μέσα στην Ν.Δ, μπουρλοτιέρης κ.α

Ποιος; Ο Γεν.Γραμματέας, αυτός που έρχεται, σε διαρκή, άμεση επαφή με τον Πρωθυπουργό και εκτελεί τις προσωπικές του εντολές. Ό έχων μάλιστα αυξημένες αρμοδιότητες. Ξαφνικά (;) αυτονομείται, αποστασιοποιείται, παραφρονεί και πυροβολεί το σπίτι του (!). Βέβαια ο ίδιος δεν το δέχεται και θέλει να του αναγνωριστεί η κομματική αφοσίωση , που τον υποχρέωσε να κρατήσει ανοιχτούς διαύλους επικοινωνίας με τη Χ.Α, για κάθε εκλογικό ενδεχόμενο.

Όπως συνήθως γίνεται, η αντικειμενική ενημέρωση είναι είδος εν ανεπαρκεία, με αποτέλεσμα οι πολίτες να μην πληροφορούνται τι συζητείται και τι συμφωνείται πίσω από την πλάτη τους!.

Τα ΜΜΕ προσπαθούν – βάσει κομματικής προτίμησης – να μας πουν τι συνέβη. Οι ξένοι μίλησαν για (διεθνή) διασυρμό. Οι «Οίκοι» όπως πχ ο Μoodys: Ανέβαλε την έκθεση αξιολόγησης και αναβάθμισης της Ελλάδας φοβούμενοι πολιτικές αναταραχές εξαιτίας των μπαλτατζήδων, αλλά και των – πολιτικών – σκιτζήδων της κυβέρνησης που δεν (τους) εμπνέουν καμία εμπιστοσύνη !…..

Παράλληλα βγαίνουν και άλλα άπλυτα στη φόρα (έστω ως … ενδεχόμενα) όπως:

– Προσπάθεια επηρεασμού της Δικαιοσύνης από Υπ/γους της Κυβέρνησης (!).

– Υποσχέσεις στη Χ.Α για αποφυγή διώξεων, και αποφυλακίσεις στελεχών της, σε περίπτωση μη καθόδου υποψηφίων της στις εκλογές.

– Απειλές προς τη ΔΗΜΑΡ (επί τρικομματικής συνκυβέρνησης) ότι αν αποχωρούσε , τότε η Ν.Δ θα σχημάτιζε κυβέρνηση με τη Χ.Α (!…).

– Επαφές της Χ.Α και με στελέχη άλλων κομμάτων … «διωκτών» της.

Οι διώξεις εναντίον της Χ.Α και οι φυλακίσεις είναι: π ο λ ι τ ι κ έ ς , όχι ποινικές. Και όλα αυτά , εν αγνοία της κυβέρνησης !!!…. (Λέτε;)

Ανεξάρτητα του τι έγινε στο (συνήθως βρωμερό) πολιτικάντικο παρασκήνιο η θλιβερή διαπίστωση είναι πως η Ν.Δ (κατ) ολισθαίνει / κατακερματίζεται.

Υπήρξε ανεπίδεκτη μαθήσεως, περιορισμένων δυνατοτήτων και προδιαγραφών. Δεν κατάλαβε, δεν άκουσε, δεν διάβασε, δεν διδάχτηκε. Αγνόησε όλους όσους θέλησαν να την συνδράμουν με τις προτάσεις τους. Μοιραία το πληρώνει. Η κλεψύδρα της τελειώνει.

Ακολουθεί τη μοίρα του ήδη διαλελυμένου συνεταίρου της, στην (Συν)κυβέρνηση. 


Υ.Γ Ήταν, μια φορά και ένα καιρό, δύο Μεγάααλα – μετά συγχωρήσεως – κόμματα, που αυτοδιαλυθήκανε!

Να ζούμε (φτωχικά) να τα θυμόμαστε! …….

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *