Σε καλή μεριά (νέο δάνειο Μπόμπολα)…

Με επιστολή του στο Χρηματιστήριο (παρακάτω η επιστολή) το συγκρότημα Μπόμπολα ενημερώνει πως εξασφάλισε ομολογιακό δάνειο ύψους 10 εκατ. ευρώ. Μόλις πριν τρεις μέρες το συγκρότημα συμμετείχε στην αύξηση μετοχικού κεφαλαίου της Τηλετυπος του Mega κατά 15, 1 εκατ. ευρώ, με ….
μερίδιο επί των μετοχών στην εταιρεία κατά 27,92%. Τα χρήματα των 15 εκατ. ευρώ, σύμφωνα με τα στοιχεία που έδωσε η διοίκηση προορίζονται: 10 εκατ. για χρέη σε τηλεοπτικές εταιρείες, δηλαδή σε ΑΤΑ του ΔΟΛ και Άνωση του συγκροτήματος Μπόμπολα και άλλα 5 εκατ. για την τονωτική ένεση ρευστότητας στο κανάλι. Μικρή λεπτομέρεια, μάλλον άνεϋ σημασίας την περίοδο ανεξέλεγκτης δράσης των ιδιωτικών συμφερόντων, πως το στούντιο του ΑΤΑ του ΔΟΛ ουσιαστικά έχει κλείσει, δεν έχει δηλαδή δραστηριότητα. Προφανώς μικρή λεπτομέρεια για τους μηχανισμούς του κράτους είναι πως στο συγκρότημα Μπόμπολα γίνονται συνεχώς μιεώσεις μισθών και καθυστερήσεις μισθοδοσίας.
Το μεγάλο ερώτημα πάνω απ΄όλα είναι: Ο ΔΟΛ θα πάρει τελικά δάνειο;

Η επιστολή στο Χρηματιστήριο

Η Ανώνυμη Εταιρία υπό την επωνυμία «ΠΗΓΑΣΟΣ ΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ» ανακοινώνει, ότι προέβη στη σύναψη προγράμματος εκδόσεως κοινού ομολογιακού δανείου με την «ALPHA ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΙΑ», σύμφωνα με τις διατάξεις του Κ.Ν. 2190/1920 και του Ν. 3156/2003 ως ισχύουν, επταετούς διάρκειας, καθαρού ποσού εκδόσεως Ευρώ δέκα εκατομμυρίων (€10.000.000,00). Η ονομαστική αξία (κεφαλαίου) ανέρχεται συνολικά σε Ευρώ δεκαέξι εκατομμύρια πενήντα εννέα χιλιάδες ενενήντα επτά (€16.059.097,00) και διαιρείται σε δεκαέξι εκατομμύρια πενήντα εννέα χιλιάδες ενενήντα επτά (16.059.097) κοινές, ανώνυμες ομολογίες, μηδενικού τοκομεριδίου (zero coupon), ονομαστικής αξίας ενός (1) Ευρώ εκάστης και τιμής εκδόσεως υπό το άρτιο ίσης με 0,6227 Eυρώ εκάστης. Το προϊόν του δανείου θα χρησιμοποιηθεί για τη χρηματοδότηση γενικών επιχειρηματικών σκοπών της Εταιρίας…

greektv-com.blogspot.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *