Τελευταία Νέα

ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ!

Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ, ΓΕΝΝΑΙΑ, ΑΞΙΟΜΑΧΗ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΡΕΑΛΙΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΜΑΧΗΤΙΚΗ. ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΑΣ ΣΕΡΝΟΥΝ ΔΕΞΙΑ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΔΙΑΣΥΡΟΝΤΑΣ ΜΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΟΡΑΜΑ. ΑΥΤΟ ΤΟΥ ΗΘΙΚΟΥ ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΚΟΥ ΓΕΝΕΟΔΩΡΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ …..
ΔΙΕΠΕΤΑΙ ΑΠΟ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ.

ΟΙ ΠΡΩΤΕΡΑΙΟΤΗΤΕΣ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΠΡΟΗΓΜΕΝΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΠΑΡΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΙΣΟΤΗΤΑ, Η ΠΡΟΟΔΟΣ, Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ, Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, Η ΒΙΩΣΗΜΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ, Η ΕΥΗΜΕΡΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΤΗΣ ΚΑΙ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΤΗΣ.

ΡΩΤΑΜΕ: ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΝΟΗΜΑ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ Ο ΛΑΟΣ ΟΝΟΜΑΖΕΙ «ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ»; ΤΙ ΠΡΟΣΦΕΡΑΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ΣΑΝ ΚΟΛΩΝΑ ΠΑΓΟΥ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ; ΜΗΠΩΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΗΚΩΘΕΙΤΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΗΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΣΤΗ ΠΛΑΤΕΙΑ; ΝΑ ΨΑΞΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΣΟΥΜΕ ΕΝΑ ΣΩΣΤΟ ΔΥΝΑΤΟ ΚΑΙ ΑΞΙΟΛΟΓΟ ΚΙΝΗΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΡΩΣΕΙ ΤΟ ΣΑΠΙΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ; Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΛΥΣΕΙΣ ΔΕΝ ΠΗΓΑΖΟΥΝ ΠΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ. Ο ΜΑΝΔΥΑΣ ΤΟΥ “ΤΑ ΞΕΡΩ ΟΛΑ” ΔΕΝ «ΠΟΥΛΑ» ΠΙΑ. ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΟ ΓΙΑ ΤΟ ΛΑΟ. ΤΟ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟ ΜΑΣ ΟΡΑΜΑ, ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΚΑΙ ΖΩΝΤΑΝΟ ΟΡΑΜΑ ΤΟΥ ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΥ, ΕΧΕΙ ΤΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΑΠΟΔΕΧΟΜΕΝΟ ΤΑ ΛΑΘΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΛΑΖΟΝΕΙΑ ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ, ΝΑ ΥΠΟΔΕΙΞΕΙ ΕΝΤΙΜΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ, ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΟ ΜΑΣ, ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΗ ΓΝΩΣΗ, ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΥΛΙΚΟ ΙΔΕΟΓΡΑΜΜΑ, ΝΑ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΝ ΛΥΣΕΙΣ ΥΠΑΡΚΕΣ, ΡΕΑΛΙΣΤΙΚΕΣ, ΑΛΛΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΕΝΤΙΜΕΣ. ΝΑ ΞΕΝΑΓΕΝΝΗΘΕΙ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ! ΜΗΠΩΣ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ; ΜΗΠΩΣ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΜΙΑΣ ΑΛΛΗΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑΣ ΚΑΙ ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΠΟΥ ΘΑ ΑΦΟΥΚΡΑΖΕΤΕ ΤΟ ΛΑΟ ΚΑΙ ΘΑ ΕΚΠΟΡΕΥΕΤΑΙ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ;

ΤΟ ΜΑΝΙΦΕΣΤΟ ΤΩΝ ΙΣΠΑΝΩΝ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΜΕΝΩΝ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΒΑΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΕΙ ΕΝΑ ΜΑΝΙΦΕΣΤΟ ΑΡΧΩΝ ΚΑΙ ΠΟΡΕΙΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΚΦΡΑΣΗ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ, ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗ ΣΧΟΛΗ ΤΟΥ ΣΙΚΑΓΟΥ!

Σταμάτης

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *