Πήγαν να του κόψουν το νερό και τους απείλησε με όπλο – Στην ασφάλεια ο δράστης

Της Κατερίνας Μηναδάκη

Πήγαν για να κόψουν το νερό σε σπίτι στην περιοχή της Νέας Αλικαρνασσού και βρέθηκαν αντιμέτωποι με…

ένα όπλο. Ο λόγος για τρεις υπαλλήλους της ΔΕΥΑΗ που σήμερα το πρωί αντιμετώπισαν όχι μόνο ύβρεις και απειλές αλλά και ένα όπλο μπροστά στα μάτια τους!
Το περιστατικό, σύμφωνα με πληροφορίες αλλά και την καταγγελία που έγινε στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ηρακλείου, σημειώθηκε στις το πρωί όταν το κλιμάκιο των τριών υπαλλήλων της ΔΕΥΑΗ πήγε στο σπίτι του 50χρονου στην περιοχή της Νέας Αλικαρνασσού για να αφαιρέσουν το υδρόμετρο λόγω ληξιπρόθεσμων χρεών. Τότε ο 50χρονος βγήκε στην πόρτα κρατώντας ένα πιστόλι και κραδαίνοντας το μπροστά στα μάτια των υπαλλήλων. Εκείνοι έντρομοι μάζεψαν τα πράγματα τους και απομακρύνθηκαν από τον εξοργισμένο άνθρωπο χωρίς να εκτελέσουν την εντολή για την οποία είχαν πάει στο σημείο.
Αμέσως κατευθύνθηκαν στην υπηρεσία τους και από εκεί έγινε καταγγελία στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ηρακλείου. Άμεση ήταν η κινητοποίηση των διωκτικών αρχών που πήγαν στο σπίτι του 50χρονου. Εκείνος δεν είχε απομακρυνθεί, βρισκόταν εκεί και περίμενε τους αστυνομικούς. Σε έρευνα που έκαναν βρήκαν μέσα και κατάσχεσαν ένα πλαστικό όπλο ,το οποίο όμως δεν αναγνώρισαν οι τρεις υπάλληλοι της υπηρεσίας. Ο 50χρονος συνελήφθη και οδηγήθηκε στην Ασφάλεια, το ψεύτικο όπλο κατασχέθηκε ενώ συνεχίζονται οι έρευνες προκειμένου να βρεθεί και το πραγματικό.
Το περιστατικό ωστόσο φαίνεται να έχει προβληματίσει τόσο τη ΔΕΥΑΗ, όσο και την ΕΛΑΣ αφού όλα δείχνουν ότι η απελπισία και η οικονομική ανέχεια οδηγεί σε ακραίες καταστάσεις και φέρνει σε δραματική θέση τόσο τους πολίτες όσο και τους εργαζόμενους στις υπηρεσίες όταν χρειάζεται να διεκπεραιώσουν σκληρές αποφάσεις.

prismanews.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *