Αυθεντικό τέκνο το κομματισμού

Λείπει η νηφαλιότητα, δήλωσε ο νηφαλιότερος των πολιτικών αρχηγών που είναι και χαμηλών τόνων μέχρι πλήξεως…

Μα, δεν λείπει μόνο αυτό κύριε Φώτη. Λείπει η Παιδεία, λείπει η Υγεία, λείπει η Απασχόληση,λείπει η Ασφάλεια, λείπει η Ανάπτυξη. Λείπει και ο κοινός νους.

Χάνεις τον ορίζοντα βλέποντας τον ελεύθερο με περιοριστικούς όρους τον έναν να βγαίνει βρίζοντας, κλωτσώντας, απειλώντας. Πριν από λίγες μέρες, οδηγούμενοι στη δικαιοσύνη. έφτυσε προς τις κάμερες. Βγήκαν λέει, μαινόμενοι απο τα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων.

-“Τώρα θα δείτε σιχάματα”, έκραξε ο άλλος.

Την πλήρωσαν οπερατέρ και δημοσιογράφοι, αποδέκτες της υπέρμετρης οργής φανατικών που ο λόγος τους πέρασε σε πλατειά στρώματα επειδή το πολιτικό σύστημα ετοίμασε το δρόμο.

Τι περιμέναμε δηλαδή; Να φύγουν με χαμόγελα επισήμων που εισέρχονται στο Ηρώδειο, συνοδευόμενοι από την …ταξιθέτρια; Δεν ήταν πιθανό, έτσι δεν είναι; Βγήκαν ίδιοι και απαράλλακτοι. Σα να μην πέρασε ούτε μια ώρα.

Και το τώρα τι γίνεται; Μέγα τμήμα του πολιτικού κόσμου είναι σε αμηχανία. Είναι δύσκολο να προβλέψεις το τι τέξεται η επομένη όταν η χώρα κινείται σε αχαρτογράφητα νερά.

Από το Σάββατο η χειμαζόμενη Ελλαδα έζησε ένα σόου, αλλά και μια βίαια αποκάλυψη του ποιοι είναι αυτοί που μοιράζουν φαί μόνο σε Έλληνες, που φροντίζουν τους αναξιοπαθούντες, που εγγυώνται τάξη κι ασφάλεια.

Από την άλλη οι πιο υποψιασμένοι από νωρίς αναρωτήθηκαν μήπως τα “καθεστωτικά”

κόμματα χρησιμοποίησαν την Χρυσή Αυγή για να κερδίσουν πολιτικά τις εντυπώσεις την ώρα που η χώρα χάνεται;

Τώρα όλα άλλαξαν πάλι. Οι μισοί ψελλίζουν ότι “να, η δικαιοσύνη δεν δέχεται παρεμβάσεις”. Οι άλλοι αναρωτιούνται γιατί δεν υπήρξε “plan-b” (το ίδιο έγινε και με την ΕΡΤ, όπου περίσσεψε

η προχειρότητα) με αποτέλεσμα η κυβέρνηση που έβαλε ψηλά τον πήχυ να περάσει από κάτω;

Και όλοι τους αδιόρθωτοι αναρωτιούνται, δεξιοί κι αριστεροί, γιατί ψήφισαν Χρυσή Αυγή άνθρωποι χαρά Θεού . Αναρωτιούνται χωρίς όμως να έχουν ψάξει μήπως το κόμμα του Μιχαλολιάκου δημιουργήθηκε από την βίαια αποκάλυψη των ευθυνών του κομματισμού και από την ταπείνωση και την καταστροφή που ήρθε σ αυτή τη χώρα.

Γιατί ψήφισαν λοιπόν το μόρφωμα αυτό; Έγιναν …φασισταράδες; Ή γιατί δεν πείστηκαν

ότι η χώρα θα σωθεί αν απολυθούν κι άλλοι 5.000 οικογενειάρχες των 700 ευρώ το μήνα;

Η συντριπτική πλειοψηφία αυτών που ψήφισαν Χ.Α. δεν έχει καμμιά σχέση πολιτική και συναισθηματική με τον ναζισμό. Είναι τέκνα μια τυφλής και άδικης καταστροφής μιας ολόκληρης τάξης, της μεσαίας, η οποία φορτώθηκε της Γης όλα τα λάθη…

Γράφει ο Κάσσανδρος
www.news4all.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *