Τελευταία Νέα

Ή βλάκας είσαι ή κάνεις το βλάκα”!

Χαμός έγινε σήμερα το πρωί στο στούντιο της εκπομπής «Κοινωνία Ώρα Mega»!! Όλα ξεκίνησαν όταν στην παρέα μπήκε ο εκκεντρικός δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης, ο οποίος με μία δήλωση του έκανε τούρμπο τον βουλευτή της …
ΝΔ Α.Γεωργιάδη και προκάλεσε ποικίλες αντιδράσεις!

«Καρακιτσαριό χουντικό η αναπαράσταση της απελευθέρωσης της Θεσσαλονίκης» είπε ο δήμαρχος, προκαλώντας την έκρηξη του Άδωνι Γεωργιάδη, τον οποίο ο κ. Μπουτάρης χαρακτήρισε «λαϊκιστή του κερατά και μάγο»!!!

«Τέτοιου είδους αναπαραστάσεις είχαμε μόνο επί χούντας» τόνισε ο κος Μπουτάρης, γεγονός που έβγαλε έξω από τα ρούχα του τον βουλευτή της ΝΔ!

«Είναι χουντικό κάτι που γίνεται σε όλο τον πολιτισμένο κόσμο;” διερωτήθηκε ο κος Γεωργιάδης και τότε ο δήμαρχος του απάντησε: «Συμμαζέψτε λίγο τον κο Γεωργιάδη. Αν θέλει να κάνει τη Θεσσαλονίκη Disneyland , να έρθει να βάλει υποψηφιότητα για δήμαρχος Θεσσαλονίκης» και πρόσθεσε «Απορώ ποιοι σε ψηφίζουν!!! Είσαι μάγος στο να αλλάζεις τα λόγια. Ή βλάκας είσαι ή κάνεις το βλάκα, είσαι λαϊκιστής του κερατά»

Το κλίμα οξύνθηκε τόσο που λίγο έλειψε να γίνουν μαλλιά κουβάρια η βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων Ε.Κουντουρά και ο παρουσιαστής και δημοσιογράφος Δ.Καμπουράκης με αφορμή τον… τηλεοπτικό χρόνο!!

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *