Όσο αργεί η σύγκρουση τόσο η διαπλοκή θα υπονομεύει και θα προπαγανδίζει τον ραγιαδισμό!

Γράφει ο Μάγια
Σάστισαν οι αλαζόνες από την υποδοχή. Δεν πίστευαν ότι θα συναντούσαν Έλληνες πολιτικούς, που θα ομιλούσαν ως…
Έλληνες, κι όχι σαν χαμερπείς οσφυοκάμπτες, όπως είχαν συνηθίσει.

Η νέα κυβέρνηση έδειξε αμέσως, δίχως περιστροφές, το στίγμα της. Δεν μάσησε τα λόγια της και απάντησε αγέρωχα στην αποικιοκρατική αυθάδεια των αξιωματούχων του Δ΄ (οικονομικού) Ράιχ.

Ο Σουλτς και ο Ντάισελμπλουμ, ήρθαν στο …προτεκτοράτο τους, με την αλαζονεία του ανθύπατου και με την πεποίθηση ότι και η νέα κυβέρνηση, παρά τη συντριβή των δουλοπρεπών συνεργατών τους, θα δηλώσει υποταγή και θα συνεχίσει στα ίδια βήματα του ραγιαδισμού.

Ο τρόπος με τον οποίο αποχώρησε ο αυθάδης Ολλανδός υπάλληλος, πρόεδρος του Eurogroup, Γ. Ντάισελμπλουμ, μετά το πέρας της κοινής συνέντευξης με τον υπουργό Οικονομικών Γ. Βαρουφάκη, δείχνει ότι η κυβέρνηση Τσίπρα, έχει προτάξει
την αποκατάσταση της τρωθείσας, βάναυσα, εθνικής μας αξιοπρέπειας.

Δεν μπορεί να γνωρίζει κανείς, πέραν της αισιοδοξίας, ποια θα είναι τελικά η κατάληξη. Σίγουρα, πάντως, προιονίζεται πολύ διαφορετική και καλύτερη από τη άθλια «σωτηρία» του Σαμαρά. Γιατί τώρα διεκδικούμε.

Ζούμε πρωτόγνωρες στιγμές. Και έχουμε κάθε λόγο να αισθανόμαστε, μετά από πολύ καιρό, υπερήφανοι.

Σε αντίθεση, βεβαίως, με τους κοτζαμπάσηδες, την εγχώρια Διαπλοκή, που έχει βάλει μαύρες πλερέζες. Άλλωστε, η εγχώρια κρατικοδίαιτη παρασιτική οικονομική ελίτ, σε πλήρη στοίχιση με τους επικυρίαρχους, την ίδια και απαράλλαχτη στόχευση είχε πάντοτε. Είτε στην περίοδο της Τουρκοκρατίας, είτε στην περίοδο της ναζιστικής κατοχής, είτε στην περίοδο της Χούντας, είτε τώρα. Να μη σηκώσει ο Ελληνας κεφάλι!

Σε παράκρουση δουλοπρέπειας οι έμμισθοι μεταπράτες και οι ελεγκτές της κοινής γνώμης, τα γιοσουφάκια του ραγιαδισμού, της χυδαιότητας, της παραπληροφόρησης και της πλαστογράφησης των γεγονότων, οι «ομάδες κρούσης» του φαύλου και χρεοκοπημένου καθεστώτος: «Θα βγούμε από ευρώ», «θα καταστραφεί η χώρα», «θα χαθούν συντάξεις» και «τα ATM δεν θα έχουν λεφτά».

Τόση στενοχώρια, τόση ανησυχία επειδή η Ελληνική κυβέρνηση, απαλλαγμένη από το αίσθημα του φόβου, της εθνικής ταπείνωσης και υποτέλειας, όρθωσε το ανάστημά της στους δανειστές, ούτε η Μέρκελ ούτε ο Σόιμπλε, έχουν νοιώσει.

Σε ρόλο «yes men» η ΝΔ, το ΠΑΣΟΚ και το Ποτάμι. Στη σύγκρουση Ελληνικής κυβέρνησης-Τρόικας, τάσσονται, ανερυθρίαστα, με τα συμφέροντα των ξένων τοκογλύφων. Επιθυμούν την πλήρη παράδοση της κοινωνίας και την καταστροφή της οικονομίας.

Πως να αποδώσουν, όμως, καρπούς οι σκληρές διαπραγματευτικές προσπάθειες στο εξωτερικό, όταν λειτουργεί ανεξέλεγκτα στο εσωτερικό της χώρας το «τρίγωνο της αμαρτίας», η Πέμπτη Φάλαγγα του Βερολίνου;

Το πρώτο ζητούμενο είναι, όχι αν θα επέλθει ρήξη με το Βερολίνο, αλλά αν θα γίνει ρήξη με τη Διαπλοκή και τη σαπίλα. Αν θα απαλλαγούμε από όσους δημιούργησαν τη διαφθορά, το χρέος και την κακοδιοίκηση. Από το σύστημα της κλεπτοκρατίας.

Δεν είναι ενωρίς. Η κυβέρνηση θα έπρεπε, ήδη, να είχε στείλει τελεσίγραφο στους «βαρόνους» των media, που προπαγανδίζουν, ασύστολα, ως …ευεργετική τη βαρβαρότητα των Τροικανών, τρομοκρατώντας τους πολίτες. Απλό και λιτό: Προσκυνείστε όσο θέλετε τους Τροικανούς, αλλά εκπληρώστε, εδώ και τώρα, τις αθετημένες προς το κράτος πελώριες οικονομικές υποχρεώσεις σας!

Διαπραγμάτευση με τους εταίρους, σύγκρουση με τα συμφέροντα.

Υπενθυμίζουμε την προεκλογική δέσμευση του Α. Τσίπρα: «Έχω την αίσθηση ότι την επόμενη μέρα των εκλογών οι πιο σοβαρές συγκρούσεις θα γίνουν μέσα στη χώρα, και αυτές θα είναι με τη διαπλοκή».

Ίδωμεν!…

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *