Νέοι έλεγχοι στη Μανωλάδα

Ελέγχους πραγματοποίησε το Σαββατοκύριακο (27 και 28 Απριλίου), η Υπηρεσία Οικονομικής Αστυνομίας και Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, σε εταιρείες συσκευασίας και εμπορίας αγροτικών προϊόντων και αγροτικούς συνεταιρισμούς, στην περιοχή της Νέας Μανωλάδας Ηλείας.
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΛΑΣ, κλιμάκιο της Υποδιεύθυνσης Οικονομικής Αστυνομίας πραγματοποίησε συνολικά εννέα (9) ελέγχους, σε επτά (7) εταιρείες συσκευασίας και εμπορίας και ένα (1) αγροτικό συνεταιρισμό. Διαπιστώθηκαν σε τέσσερις (4) περιπτώσεις παραβάσεις της εργατικής – ασφαλιστικής νομοθεσίας.
Αναλυτικά, το Σάββατο πραγματοποίησαν ελέγχους σε πέντε (5) εταιρείες συσκευασίας και εμπορίας αγροτικών προϊόντων, όπου σε μία από αυτές βεβαιώθηκε παράβαση σχετικά με μη καταχώρηση (5) εργαζομένων στο Ειδικό Βιβλίο Καταχώρησης Νεοπροσλαμβανόμενου Προσωπικού.
Την Κυριακή προχώρησαν σε ελέγχους σε τρεις (3) εταιρείες συσκευασίας και εμπορίας αγροτικών προϊόντων και ένα (1) αγροτικό συνεταιρισμό, όπου βεβαιώθηκαν τρεις (3) παραβάσεις σχετικά με μη καταχώρηση (15) εργαζομένων στο Ειδικό Βιβλίο Καταχώρησης Νεοπροσλαμβανόμενου Προσωπικού.

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *