ΕΝΑΣ ΧΡΟΝΟΣ ΔΙΑΣ ΣΤΗΝ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ! (+ΒΙΝΤΕΟ)

Θετικότατος είναι ο απολογισμός των πρώτφων δώδεκα μηνών ζωής και δράση της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης της Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσπρωτίας.

Απολογισμός που δικαιώνει απόλυτα την θέσπισή της, αλλά και το αίσθημα ασφάλειας των…
πολιτών που ενισχύθηκε από τους πρώτους μήνες δράσης της.

Απολογισμός που δίκαια κάνει τη διοίκηση της Αστυνομικής μας Διεύθυνσης υπερήφανη, αλλά και τους άνδρες της ΔΙΑΣ το ίδιο, αφού την ηθική αμοιβή τους γι’ αυτόν, την εισπράττουν καθημερινά απ’ όλους τους συμπολίτες τους.

Στους πρώτους αυτούς δώδεκα μήνες η καταμέτρηση αυτής της δραστηριότητας έχει, σε περιστατικά, ως εξής:
ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ 2
ΜΕΤΑΦΟΡΑ 10
ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ 3
ΟΠΛΑ 2
ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ 1
ΚΛΟΠΗ 1
ΑΠΟΠ.ΚΛΟΠΗΣ 1
ΦΩΤΟΒΟΛΙΔΑ 1
ΣΥΝΟΛΟ 21*

*Αυτές είναι μόνο οι συμαντικότερες υποθέσεις. Αξίζει να σημειώσουμε και τους 100άδες ελέγχους σε ύποπτα οχήματα καθώς και την καθημερινή τους συνδρομή σε επεισόδια με τους Λαθρομετανάστες.

Μην ξεχνάμε και την επίθεση που είχε δεχθεί άντρας της ομάδας ΔΙΑΣ από μεθυσμένο λαθρομετανάστη με ξυραφάκι καθώς επίσης και την πρόσφατη επιτυχία με τον εντοπισμό 214 κιλών Χασίς!

Από πλευράς μας οφείλουμε να συγχαρούμε τόσο την Ομάδα όσο και την Διοίκηση και εκφράζουμε δημόσια την χαρά, την ικανοποίηση και την ευγνωμοσύνη όλων των πολιτών.

Ας είναι όλοι τους καλά, για να συνεχίσουν ενισχύοντας την θερμή τους σχέση που τα τελευταία χρόνια αναπτύσσουν με τους πολίτες, στους οποίους προσφέρουν ένα πολύτιμο αγαθό, όπως είναι αυτό του αισθήματος ασφάλειας.


http://892fm.blogspot.com/

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *