Τα πιο σ&ξι επαγγέλματα!

Είναι γεγονός και δεν χωρά αμφισβήτηση! Υπάρχουν κάποια χαρακτηριστικά τα οποία μαγνητίζουν ερωτικά άνδρες και γυναίκες.

Μελέτη που πραγματοποιήθηκε από γνωστή ιστοσελίδα γνωριμιών του εξωτερικού ανέδειξε τα πιο σέξι επαγγέλματα

Δείτε ποια είναι αυτά, όπως τα παρουσιάζει το iatropedia.gr!

Οι άνδρες φαίνεται ότι ξεσηκώνονται ερωτικά από τις γυναίκες που διατηρούν τη ψυχραιμία τους σε δύσκολες καταστάσεις και υπερασπίζονται το δίκαιο.

H πλειοψηφία των ανδρών, φαίνεται πως εμπνέεται σεξουαλικά από τις γυναίκες, που ασκούν το δικηγορικό επάγγελμα και προστατεύσουν τα δικαιώματα του ανθρώπου.

‘Έτσι εξηγείται γιατί ο Τζορτζ Κλούνεϊ πιάστηκε στα δίχτυα της Αμάλ Αλαμουντίλ.

Η ίδια μελέτη ανέδειξε ότι το πιο σέξι ανδρικό επάγγελμα αυτό των γιατρών. Οι περισσότερες γυναίκες συμφώνησαν ότι η άσπρη ποδιά είναι πολύ ερωτική!

Επίσης οι γιατροί σύμφωνα με τις γνώμες των γυναικών είναι πιο περιποιητικοί και μπορεί να καλύψουν τις ανάγκες του άλλου.

Αλλά και το αδύναμο φύλο κρίνει ως ιδιαίτερα σέξι του δημοσιογράφους, τους αρχιτέκτονες αλλά και όσους το επάγγελμα τους είναι δημιουργικό όπως είναι οι επιχειρηματίες.

Η ίδια μελέτη κατέδειξε στο συμπέρασμα ότι οι γυναίκες αντιπαθούν τους τραπεζίτες. Να σημειωθεί ότι στην έρευνα συμμετείχαν 615 γυναίκες, ηλικίας 24-68 ετών και 489 άντρες, 30-72 ετών.
athensmagazine.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *