Το Ισλαμικό Κράτος θέλει να εκπληρώσει την προφητεία της Αποκάλυψης!

Στο αποτρόπαιο βίντεο που είχε αναρτήσει το Ισλαμικό Κράτος με τον αποκεφαλισμό του Πίτερ Κάσιγκ (Peter Kassig) είχε υπογραμμίσει ότι το γύρισε στην πόλη Νταμπίγκ (Dabiq) της Συρίας.

Η πόλη δεν επιλέχτηκε τυχαία από τους τζιχαντιστές. Είναι ένας τόπος με μεγάλη αποκρυφιστική και μυστικιστική σημασία για το Ισλάμ. Στη Νταμπίγκ οι τζιχαντιστές θεωρούν ότι ο μουσουλμανικός μεσσίας, ο Μαχντί, θα πετύχει την τελική μάχη (αποκάλυψη) ενάντια σε όσους είναι ενάντιοι στον ισλαμικό νόμο (Σαρία).

Το Ισλαμικό Κράτος για τον ίδιο ακριβώς λόγο ονόμασε και το διαδικτυακό περιοδικό του, που κυκλοφορεί στα αγγλικά, Νταμπίγκ. Το Ισλαμικό Κράτος λέει στους οπαδούς του ότι ως οργάνωση εκπληρώνει την Προφητεία της Αποκάλυψης και τους καλεί να συμμετάσχουν σε αυτή την ιστορική μάχη, της μουσουλμανικής Δευτέρας Παρουσίας, όπου ο μεσσίας Μαχντί θα συντρίψει τους απίστους.

Το δευτερεύο μήνυμα που προσπαθεί να περάσει το Ισλαμικό Κράτος στους οπαδούς του είναι ότι δεν πρέπει να ανησυχούν για την υπεροπλία των «απίστων» επειδή σύντομα θα αναδειχτούν νικητές με τη βοήθεια του μεσσία, του Μαχντί αλλά και του Ιησού, ο οποίος επίσης θα πολεμήσει στο πλευρό των τζιχαντιστών.

Σε κηρύγματά τους οι τζιχαντιστές έχουν αναφέρει ότι «Θα κάψουμε τις στρατιές των σταυροφόρων στην Νταμπίγκ», «Σας περιμένουμε στην Νταμπίγκ», και η ημέρα της Κρίσεως θα φτάσει όταν «οι Ρωμαίοι θα φτάσουν στη γη της Νταμπίγκ»

Για τους τζιχαντιστές ο χρόνος, το ρολόι, έχει σταματήσει κάποιους αιώνες πίσω. Οι δυτικοί αποκαλούνται Ρωμαίοι, Βυζαντινοί και Σταυροφόροι. Ακόμα και σήμερα Ρωμαίοι, Βυζαντινοί και Σταυροφόροι είναι οι διαχρονικοί εχθροί που μάχονται οι μεσανατολίτες.

Σε πολλά βίντεο μάλιστα βρίζουν τον Μπάρακ Ομπάμα ως «Ρωμαίο σκύλο» ή ακόμα και «Βυζαντινό σκύλο». Ας μην ξεχνάμε ότι στους αυτόχθονες της Μέσης Ανατολής και στους αραβικούς πληθυσμούς, η ρωμαϊκή, στη συνέχεια βυζαντινή, κατοχή δεν ήταν «ευχάριστη» κατάσταση. Το Ισλάμ έδωσε τη δύναμη στους λαούς αυτούς να αποτινάξουν τη ρωμαϊκή – βυζαντινή κατοχή. Όταν αργότερα ήρθαν οι σταυροφόροι στους τόπους τους, θεωρήθηκαν συνέχεια των Ρωμαίων – Βυζαντινών και όχι εντελώς άδικα.

Η πόλη Νταμπίγκ τελεί υπό το Ισλαμικό Κράτος από τον Απρίλιο του 2014.

Σύμφωνα με τις προφητείες, τζιχαντιστές θα συλλάβουν Ρωμαίους στρατιώτες. Αυτοί μπορεί να είναι σε ελεύθερη ερμηνεία Αμερικανοί ή άλλοι δυτικοί.

Τότε, Ρωμαϊκός στρατός θα φτάσει στη Νταμπίγκ και θα ζητήσει από όλους τους μουσουλμάνους να παραμερίσουν, για να πολεμήσουν μόνο εκείνους που κρατάνε τους αιχμαλώτους. Τότε όλοι οι μουσουλμάνοι θα ενωθούν ενάντια στους Ρωμαίους για να τους πολεμήσουν.

Όταν η μάχη ξεκινήσει το 1/3 των μουσουλμάνων μαχητών θα τραπεί σε φυγή και αυτούς ο Αλλάχ ποτέ δεν θα τους συγχωρέσει. Το άλλο 1/3 θα πέσει στη μάχη και θα γίνουν μάρτυρες και το άλλο 1/3 θα καταλάβει τη Νέα Ρώμη, δηλαδή την Κωνσταντινούπολη.

Να υπογραμμίσουμε εδώ ότι στα μάτια των φανατικών μουσουλμάνων «γνήσιοι» απόγονοι των Ρωμαίων είμαστε εμείς οι Έλληνες, όταν μας αποκαλούν Ρουμ (Ρωμηούς). Ρουμ αποκαλούν και όλους τους ορθόδοξους της Μέσης Ανατολής, διότι κρατάνε τη γνήσια ρωμαϊκή θρησκεία της Νέας Ρώμης – Κωνσταντινούπολης.

Όταν μας αποκαλούν Γιουνάν, δηλαδή Ίωνες, είναι όταν μας συμπαθούν και μας διαχωρίζουν από τους Βυζαντινούς – Ρωμηούς προγόνους μας που τους βλέπουν ως κατακτητές.

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *