Λαμία: Καίνε σήμερα τα ειδοποιητήρια έξω από τον ΟΑΕΕ

Το ραντεβού είναι στις 12:00΄ το μεσημέρι, σήμερα Δευτέρα, έξω από τα γραφεία της Ομοσπονδίας στην Όθωνος…
Θα ακολουθήσει πορεία και κατάληψη των γραφείων του ΟΑΕΕ στην οδό Αινιάνων, ενώ σε ένδειξη διαμαρτυρίας θα γίνει καύση των ειδοποιητηρίων λήψης αναγκαστικών μέτρων είσπραξης που έχουν σταλεί σε εμπόρους και επαγγελματίες…
Διαβάστε την ανακοίνωση κάλεσμα της Ομοσπονδία ΕΒΕ Φθιώτιδας:

<< Μετά από απόφαση της ΓΣΕΒΕΕ για κινητοποιήσεις αντιδρώντας στις αποφάσεις της Κυβέρνησης, για τα θέματα των ληξιπρόθεσμων οφειλών προς τα Ασφαλιστικά Ταμεία και το Δημόσιο, που συνθλίβουν και εξαφανίζουν κάθε μικρό και πολύ μικρό επαγγελματία – βιοτέχνη – έμπορο, η Ομοσπονδία ΕΒΕ Φθιώτιδας , σε έκτακτη συνεδρίαση που πραγματοποίησε τη Δευτέρα 09-09-2013 αποφάσισε τα παρακάτω :

Με δεδομένη

Την άρνηση του εμπορικού κόσμου να συμμετέχει σε απεργία, κατ΄ εντολή της ΕΣΕΕ και την ούτως ή άλλως αποδεδειγμένη πρακτική των επισιτιστικών επαγγελμάτων, να αποστασιοποιούνται από κινητοποιήσεις
Την ανάγκη αντίδρασης στη λαίλαπα που έχει εξαπολυθεί εναντίον μας.
Την απογοήτευση του συνόλου της Ελληνικής Κοινωνίας πλην ελαχίστων εξαιρέσεων

Nα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση διαμαρτυρίας τη Δευτέρα 16-09-2013 και ώρα 12 το μεσημέρι στα γραφεία της Ομοσπονδίας μας , Όθωνος 3 στη Λαμία και να ακολουθήσει πορεία διαμαρτυρίας και κατάληψη των γραφείων του ΟΑΕΕ στην οδό Αινιάνων , όπου σε ένδειξη διαμαρτυρίας θα γίνει καύση των ειδοποιητηρίων λήψης αναγκαστικών μέτρων είσπραξης που έχουν σταλεί στο σύνολο των οφειλετών συναδέλφων.

Καλούνται όλοι οι συνάδελφοι μέλη της Ομοσπονδίας μας, αλλά και κάθε άλλος ασφαλισμένος του ΟΑΕΕ (έμπορος – αυτοκινητιστής κ.λ.π.) να συμμετέχουν στη συγκέντρωση έχοντας μαζί τους και τα σχετικά ειδοποιητήρια.

Επίσης καλούνται το σύνολο των φορέων, συνδικαλιστικών οργάνων, κοινωνικών ομάδων να μας στηρίξουν με τη συμμετοχή τους στις κινητοποιήσεις.

Συνάδελφοι, 1.000.000 έχουν μείνει ανασφάλιστοι, χωρίς γιατρό και φάρμακα, 7.000 συνάδελφοί μας και συνάνθρωποί μας έχουν αυτοκτονήσει, 50.000 επιχειρήσεις ακόμη ετοιμάζονται να βάλουν λουκέτο εντός του 2013, και αυτοί μας απειλούν με προσαγωγές , πλειστηριασμούς και κατασχέσεις.

Δεν έχουμε δικαίωμα να εφησυχάζουμε.

Η συμμετοχή όλων είναι υποχρέωση και ανάγκη.

Το ερώτημα πλέον δεν θα πρέπει να είναι “και τι θα γίνει με μια κινητοποίηση ακόμα”αλλά τι άλλο μας περιμένει, αν συνεχίσουμε να απολαμβάνουμε τον καναπέ αγωνιζόμενοι δι΄ αναθέσεως. >>

lamiareport.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *