ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ, ΓΙΑΤΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΔΕΝ ΤΑ ΠΑΙΡΝΕΙ;

Το μεγάλο ερώτημα που κυριαρχεί, μετά την αθωωτική απόφαση της ελληνικής δικαιοσύνης στην μήνυση του Άδωνη Γεωργιάδη εναντίον του Αρτέμη Σώρρα και του προέδρου του οργανισμού E.N.D (End National Dept= τέλος το εθνικό χρέος) Eμ.Λαμπράκη, είναι γιατί…

η κυβέρνηση τηρεί σιγή ιχθύος και δεν προχωρεί στην υλοποίηση της πρότασης του οργανισμού E.N.D. ο οποίος έχει καταθέσει από τις 28/9/12 στο όνομα της Ελληνικής Δημοκρατίας,σε τράπεζα του Καναδά, 600 δις δολλάρια σε ομόλογα 3Α των ΗΠΑ ;

Εαν ήσουν εσύ, στη θέση να βοηθήσεις την κοινωνία σου ώστε να ξεφύγει από τον κυκεώνα των τοκογλύφων και να ανυψώσεις το βιοτικό επίπεδο των συνανθρώπων σου, δεν θα το έκανες; Και όμως, αυτό ακριβως συμβαίνει στη δική μας κοινωνία.

Γιατί, και εφόσον κανείς από την κυβέρνηση δεν τους έχει διαψεύσει επίσημα, ενώ παρόλες τις προσκλήσεις και προκλήσεις μέσω διαδυκτίου και επαρχιακών Τ/Ο και Ρ/Φ σταθμών (γιατί παρόλη τη δράση τους είναι αποκομμένοι από τα ΜΜΕ της χώρας) του Αρτέμη Σώρρα και του οργανισμού E.N.D. για ευθεία αντιπαράθεση, ακόμα και μέσα στη βουλή των Ελλήνων,τους αγνοούν και γυρίζουν το κεφάλι στην προσφορά τους;

Υπάρχει όμως και κάτι άλλο:
Για να εισπρακτούν τα 600 δις $ ο Σώρρας έχει θέσει δύο όρους: λογιστικό έλεγχο του χρέους της χώρας από διεθνείς εμπειρογνώμονες και οικονομικό έλεγχο όλων όσων διαχειρίστηκαν δημόσιο χρήμα από το 1974 .

Μήπως οφείλουμε να αφυπνιστούμε και να διερευνήσουμε την υπόθεση σε βάθος;
Σας παραθέτουμε ένα βίντεο,από τα πολλά που κυκλοφορούν στο διαδύκτιο, με ένα μικρό ιστορικό της δράσης του οργανισμού E.N.D. μέχρι τώρα όπου προχωρά, παρόλα τα εμπόδια που συναντά, στην απ’ευθείας χρηματοδότηση των Δήμων,σύμφωνα με τον νέο νόμο που τους διέπει,τον “Καλλικράτη”,με τον οποίο οι δήμαρχοι μπορούν να συνάπτουν συμφωνίες χωρίς την παρέμβαση του κράτους και να χρηματοδοτούνται και από άλλες πηγές.

Η χρηματοδότηση των δήμων δεν προέρχεται από τα 600 δις που είναι ήδη κατατεθημένα και δικαστικά δικαιωμένα από την ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ υπέρ του ελληνικού δημοσίου,αλλά από χρήματα ελληνικών λογαριασμών που υπάρχουν σε ειδικούς λογαριασμούς στον ΟΗΕ και οι Έλληνες πολιτικοί ενώ τα γνωρίζουν ,δεν τα παίρνουν.

Και εδώ κυρίες και κύριοι, το πληκτρολόγιο μου δεν έχει τόσο μεγάλο ερωτηματικό για να καλύψει το ερώτημα που γεννιέται βαθιά μέσα στην Ελληνική ψυχή μου που πονά από την κατάντια και τον διεθνή διασυρμό της πατρίδας μου ΕΛΛΑΣ, και από ΠΟΙΟΥΣ!!!

Ομιλητής ο πρόεδρος της E.N.D. Δόκτωρ Εμμ. Λαμπράκης

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *