Η επόμενη μέρα άρχισε…

Μετά το τέλος των υποχρεώσεων του Ολυμπιακού, με την κατάκτηση του νταμπλ, οι διοικούντες τον σύλλογο ασχολούνται πιο «ζεστά» με τα θέματα που αφορούν τον σχεδιασμό της ομάδας εν όψει της νέας σεζόν. Πρώτο θέμα είναι οι συζητήσεις με τον Νταβίντ Φουστέρ για την παραμονή του για τουλάχιστον άλλη μία χρονιά στην ομάδα.

Μάλιστα, εντός της ημέρας είναι αρκετά πιθανό ο Ισπανός χαφ να έχει συνάντηση με τον Βαγγέλη Μαρινάκης. Αυτή τη στιγμή επικρατεί συγκρατημένη αισιοδοξία ότι ο Ισπανός «στρατιώτης» των νταμπλούχων Ελλάδας θα υπογράψει νέο συμβόλαιο.

«Στην Αθήνα ο Σαμπαλί»!

Εν τω μεταξύ, ο Γιουσούφ Σαμπαλί φέρεται να βρίσκεται ήδη στην Αθήνα για να υπογράψει στους Πειραιώτες, καθώς υπάρχει ήδη συμφωνία ανάμεσα στον Γάλλο μπακ και τον σύλλογο. Ο 22χρονος άσος αναμένεται να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια να υπογράψει στους «ερυθρόλευκους».

Ο Σαμπαλί είναι διεθνής σε όλες τις μικρές εθνικές ομάδες της Γαλλίας, αν και έχει καταγωγή από τη Σενεγάλη, και τα τελευταία δύο χρόνια έπαιζε με τη μορφή δανεισμού στην Εβιάν από την Παρί Σεν Ζερμέν. Εκεί είχε 71 συμμετοχές στο γαλλικό πρωτάθλημα και το Κύπελλο.

Προσπάθεια για Ρομπίνιο

Ένα μεγάλο όνομα επιχειρεί να αποκτήσει εν όψει της νέας σεζόν ο Ολυμπιακός και αυτό δεν είναι άλλο από τον Ρομπίνιο, με τις πρώτες πληροφορίες να αναφέρουν πως η πλευρά του Βραζιλιάνου επιθετικού είναι θετική στο ενδεχόμενο να συζητήσει με τους Πειραιώτες. Ο 31χρονος φορ, άλλωστε, επιθυμεί να επιστρέψει στην Ευρώπη, αφού δεν βρίσκει τα χρήματα που θα ήθελε στη πατρίδα του. Παρά τις δυσκολίες που παρουσιάζει εξ αρχής η υπόθεση του Ρομπίνιο, οι «ερυθρόλευκοι» δείχνουν αποφασισμένοι να παλέψουν και να διεκδικήσουν την υπογραφή του.

*** Για την Πορτογαλία αναχώρησε από χθες ο Βίτορ Περέιρα, ο οποίος υπολογίζεται ότι μέσα στις επόμενες ημέρες θα επιστρέψει για να έχει τις τελικές συζητήσεις που αφορούν την ομάδα της επόμενης σεζόν. Μάλιστα, θεωρείται δεδομένο πως θα μετάσχει στη σύσκεψη κορυφής που θα γίνει σε λίγες ημέρες και θα έχει ως αντικείμενο συζήτησης την στελέχωσης του ρόστερ.

Πηγη sportfm

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *