Δημοτικός υπάλληλος σε Δήμο της Καβάλας ο σωματέμπορας…

Στη σύλληψη άντρα ελληνικής καταγωγής και της συντρόφου του με καταγωγή από τον Αγιο Δομίνικο, που κατηγορούνται για συμμετοχή στο διεθνές κύκλωμα εμπορίας γυναικών από τον Αγιο Δομίνικο, προχώρησαν την Πέμπτη οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Καβάλας…
Σύμφωνα με πληροφορίες της Αστυνομικής Διεύθυνσης Καβάλας, η πόλη της Καβάλας ήταν ο πρώτος σταθμός του διεθνούς κυκλώματος πορνείας που έφερνε παράνομα γυναίκες από τον Αγιο Δομίνικο μέσω Τουρκίας. Εν συνεχεία τις προωθούσε στην Αθήνα και από εκεί είτε σε μεγάλες πόλεις της Ελλάδας, είτε σε χώρες του εξωτερικού και κυρίως της Ευρωπαϊκής Ενωσης.

Ο άντρας που συνελήφθη εργαζόταν ως δημοτικός υπάλληλος στον Δήμο Νέστου, ενώ μαζί με τη σύντροφό του οι αστυνομικοί συνέλαβαν και τρεις γυναίκες προερχόμενες από τον Αγιο Δομίνικο.

Τις τελευταίες ημέρες γίνονται εκτεταμένες έρευνες σε ολόκληρη την Ελλάδα, από τη Δίωξη Οργανωμένου Εγκλήματος και Εμπορίας Ανθρώπων της Ασφάλειας Αττικής, σε συνεργασία με τις ισπανικές αρχές και με τη συνδρομή των αμερικανικών αρχών και της EUROPOL.

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *