Καταγγέλλει αδιαφορία και απανθρωπιά του προσωπικού στο Νοσοκομείο Καρπενησίου

Σοβαρή καταγγελία μέσω του PrasiaOnline καταθέτει αναγνώστρια και κάνει λόγο για αδιαφορία και χλευασμό του…

νοσηλευτικού προσωπικού του Νοσοκομείου Καρπενησίου προς την αδερφή της η οποία πάσχει απο χρόνια πάθηση.
Η καταγγέλουσα κάνει λόγο και για απανθρωπιά μερικών γιατρών οι οποίοι δεν της έγραψαν τα φάρμακα παρολο που γνώριζαν την κατάσταση της.
Δείτε παρακάτω την επιστολή της καταγγέλουσας..
“Καλησπέρα.
Σας στέλνω αυτό το μήνυμα γιατί θέλω να εκφράσω την αγανάκτηση μου σχετικά με ένα συμβάν που συνέβη χθές στο Νοσοκομείο Καρπενησίου και θα ήθελα αν γίνετε να το αναφέρεται στην εφημερίδα σας..
Έχω μια αδερφή η οποία πάσχει απο χρόνια πάθηση και συχνά χρειάζεται να πηγαίνει στο νοσοκομείο για να γράφει τα φάρμακα της αλλα και κάποιες εξετάσεις που πρέπει να κάνει κάθε τόσο.
Χθές πήγε στο νοσοκομείο και όταν πήγε στο γραφείο ενός γιατρού και αφού ανέφερε την ασθένεια που πάσχει,υπήρχαν κάποιες νοσοκόμες προφανώς άσχετες,οι οποίες άρχισαν να γελάνε μαζί της όταν βγήκε απο το γραφείο λέγοντας “τι είπε αυτή τώρα οτι πάσχει απο μια ασθένεια και τι το λέει και άλλοι πάσχουν”..
Η αδερφή ανέφερε ότι πάσχει απο την χρόνια πάθηση μυασθένεια,μια πάθηση η οποία της καθιστά αδύνατο να εργαστεί αλλά και να λειτουργεί όπως υγιής άνθρωπος.
Έχω εξοργιστεί αρκετά γιατί υποτίθεται ότι πήγε σε ένα νοσοκομείο που η δουλειά τους εκεί μέσα είναι να βοηθάνε και όχι να χλευάζουν ευπαθή άτομα .Επίσης μια γιατρός στα εξωτερικά ιατρεία αρνήθηκε να τις γράψει φάρμακα ακόμα και όταν υπέδειξε την κάρτα της γιατί είχαν τελειώσει τα χαρτάκια που έδιναν σαν εισιτήριο.
Εδώ θέλω να προσθέσω πως άλλοι ασθενής χωρίς να έχουν το σχετικό χαρτάκι τελείωσαν την δουλειά τους κανονικά.
Ευχαριστώ που διαβάσατε το μήνυμα μου και θα ήθελα πολύ να δημοσιευτεί για να γνωρίζουν την απανθρωπιά κάποιων”
ΣΓ
Όπως οφείλουμε θα ζητηθεί και η άποψη του νοσοκομείου για την καταγγελία της αναγνώστριας .Τα στοιχεία ,για ευνόητους λόγους ,έχουν αποκρυφτεί.

prassia-eyrytanias.blogspot.com

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *