Νέα Δίκη και αθώωση για την Οικολογική Ομάδα Βέροιας

Οι κατήγοροι ήταν ο Νομάρχης Ημαθίας με τις υπηρεσίες του και ένας κάποιος ιδιώτης, Αργυρίου Φώτης. Ήταν δίκη από έφεση και αφορούσε τους χώρους περίθαλψης άγριων ζώων και πουλιών της Ομάδας. Ενώ η πρώτη καταδίκη ήταν δέκα πέντε ημέρες προς τρία ΕΥΡΩ την ημέρα (45 ΕΥΡΩ), ζητήθηκε εφέσιμη ποινή, προς έκπληξη του τότε Δικαστηρίου. Και βέβαια δεν επρόκειτο να γίνει διαφορετικά, έστω κι αν….
ήταν μικρή η ποινή. Ήταν κορυφαίο θέμα ηθικής τάξης. Στην σημερινή δίκη βρέθηκε πάλι κατηγορούμενος ο Νίκος Ασλάνογλου και συνειδητά χωρίς Δικηγόρο και μάρτυρες. Όλα ξεκίνησαν με εντολή Νομάρχη (Κώστας Καραπαναγιωτίδης), όπως κατέθεσε μάρτυρας κάποιας υπηρεσίας. «Αυτές τις εποχές, όταν κατηγορούμαι από αυτούς και πιθανόν να καταδικαστώ, αποτελεί τίτλο τιμής για μένα», κατέθεσε μεταξύ πολλών ο κατηγορούμενος, τονίζοντας ότι δεν πρόκειται να σταματήσουν τέτοιες διώξεις την υπερεικοσαετή δράση της Οικολογικής Ομάδας.
Μετά από μια ενδιαφέρουσα διαδικασία, ήρθε η αθώωση, σε μια ακόμη δίωξη στο πλήθος που προηγήθηκαν και όσων ακολουθούν. Και οι κατήγοροι, είναι πάντα πρόσωπα της Διοίκησης, αιρετά και μη και όχι μόνον από τον Νομό Ημαθίας.

ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΒΕΡΟΙΑΣ

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *