Ο αδερφός του Ψωμιάδη στέλνει… μηνύματα στη ΝΔ κι ο Παναγιώτης λέει…ανέκδοτα!

Το …ανέκδοτο της ημέρας από τον Παναγιώτη Ψωμιάδη: «Εγώ δεν κάνω δημόσιες σχέσεις, ούτε ανδρώθηκα πολιτικά στα κανάλια»…Ναι, το είπε και αυτό! Ο «μακεδόνας της καρδιάς μας» σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Μακεδονία», αφού λέει τη γνωστή θεωρία του περί «πολιτικής δίωξης», στη συνέχεια τα βάζει με την…
πραγματικότητα, λέγοντας πως αφενός δεν κάνει δημόσιες σχέσεις και αφετέρου δεν ανδρώθηκε πολιτικά στα κανάλια. Ότι πείτε κύριε Ψωμιάδη!

Κατά τα λοιπά ο αδερφός του Διονύσης σε συνέντευξή του – είχαν την τιμητική τους σήμερα οι Αφοί Ψωμιάδη – στον «Αγγελιοφόρο», τα βάζει ευθέως με τη ΝΔ στέλνοντας το μήνυμα πως αυτός δεν ξεχνά το χουνέρι που του κάνανε παραμονές των εκλογών. Συγκρατήσαμε δύο απαντήσεις του που αφορούν τη γνωστή διαμάχη του με τη ΝΔ: η πρώτη για το εάν είναι ευχαριστημένος από τη στήριξη της ΝΔ στον αδερφό του που λέει «δεν θέλω να φέρω τον Παναγιώτη σε δύσκολη θέση,. Δεν θέλω να απαντήσω». Και η δεύτερη που αναφέρεται στην ηγεσία της ΝΔ που ως γνωστόν έβαλε βέτο για το πρόσωπό του να είναι αντιπεριφερειάρχης. «Αν νόμιζαν ότι εγώ θα χαλούσα τις σχέσεις μου με τον Παναγιώτη για μια βρομοθέση, έκαναν λάθος».

Kentrinews.gr – Αρχική Σελίδα

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

3 Comments

  1. Ανώνυμος

    Τον έκαψε το ρουσφέτι στον "κολλητό"

    http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=11378&subid=2&pubid=62268950

    Γνωστό στέλεχος της ΝΔ στη δυτική Θεσσαλονίκη, για οκτώ χρόνια δημοτικός σύμβουλος Ευόσμου με τον «γαλάζιο» δήμαρχο Παναγιώτη Αλεξανδρίδη, μέλος της ΝΟΔΕ Δυτικού Τομέα της ΝΔ και άνθρωπος του Βασίλη Παπαγεωργόπουλου την περίοδο που ήταν βουλευτής και στη συνέχεια του Παναγιώτη Ψωμιάδη από τις αρχές της περασμένης δεκαετίας, ήταν ο «πρατηριούχος» Χρίστος Καραγιαννίδης στον οποίο ο τότε νομάρχης εξαφάνιζε τα πρόστιμά του. Μάλιστα ο τότε δήμαρχος Ευόσμου είχε ορίσει τον «πρατηριούχο» στη διάρκεια της θητείας του ως υπεύθυνο για να διαχειρίζεται και τα… ευρωπαϊκά προγράμματα.

    Reply
  2. Ανώνυμος

    ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΟΦΗ 1 ΗΜΙΧΡΟΝΟ 2 ΤΕΛΙΚΟ….
    ΣΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ ΒΓΑΛΑΜΕ ΛΕΦΤΑ!!!!!!!!
    ΟΛΟΙ ΤΟ ΣΥΖΗΤΟΥΣΑΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΑ ΟΤΙ ΤΕΛΙΚΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ…ΤΟ ΕΠΑΙΞΑ live ΟΜΩΣ ΜΕ 2 ΕΥΡΩ.ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΣΑ ΠΗΡΑ????40!
    ΜΕ 200 ΘΑ ΕΠΕΡΝΑ 4000 ΜΑΛΑΚΙΑ ΜΟΥ…
    ΣΑΠΙΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ………..

    Reply

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *