Προχωράει για Τζιμπούρ η ΑΕΚ

Στην περίπτωση του Ραφίκ Τζιμπούρ φέρονται να έχουν καταλήξει οι ιθύνοντες της ΑΕΚ, για την ενίσχυση της επιθετικής γραμμής της ομάδας, εν όψει της νέας σεζόν. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο Αλγερινός επιθετικός θέλει πρώτα να τελειώσει το κυπριακό πρωτάθλημα, προκειμένου να ξεκινήσει τις επαφές με τους «κιτρινόμαυρους», ώστε να επιστρέψει στην Ελλάδα. Ο ΑΠΟΕΛ βρίσκεται κοντά στην κατάκτηση του τίτλου, καθώς θέλει έναν βαθμό στην τελευταία αγωνιστική.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, πέρα από την περίπτωση του Τζιμπούρ, η ΑΕΚ θα κινηθεί για την απόκτηση ενός ακόμα επιθετικού. Ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς εξετάζει διάφορες περιπτώσεις παικτών για τη συγκεκριμένη θέση και σύντομα θα υπάρξουν εξελίξεις στο συγκεκριμένο θέμα. Ο τεχνικός διευθυντής της Ένωσης βρέθηκε στην Κροατία, όπου παρακολούθησε την αναμέτρηση της Ντιναμό Ζάγκρεμπ με τη Χάιντουκ.

Η προσοχή του ήταν στραμμένη στους Γκόραν Μίλοβιτς και Μάριο Μάλοτσα, των φιλοξενούμενων, οι οποίοι όμως δεν είχαν καλή απόδοση, καθώς η ομάδα τους ηττήθηκε με 4-0. Ο τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ στρέφει την προσοχή του σε άλλες περιπτώσεις κεντρικών αμυντικών, για την ενίσχυση της ομάδας, εν όψει της επικείμενης συμμετοχής στο πρωτάθλημα της Super League.

Πηγη novasports

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *