Ο κ. Βαξεβάνης δείχνει πως υπάρχει και αληθινή δημοσιογραφία

όχι μόνο η αλήτικη κκ Πάσχο Μανδραβέλη , Στ Τζιμα , Θ.Tσιγγανα και άλλοι!

Ο Βαξεβάνης και οι «Υπάλληλοι» η ΑΛΗΘΙΝΗ και η ΑΛΗΤΙΚΗ δημοσιογραφία

Καλώς τα τα παιδιά σε διατεταγμένη ΥΠΗΡΕΣΙΑ !

Οι ίδιοι «τύποι » που επί χρόνια πολλά ΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ για την κατάντια της χώρας και τη φτωχοποίηση των ανθρώπων της , εφορμούν κατά της λογικής , της αλήθειας και της Θεσσαλονίκης ! Συμμαχούν ξανά και ξανά με το κατεστημένο που δεκαετίες δυναστεύει τη Θεσσαλονίκη. Αυτή τη φορά με αφορμή τον …..
ΣΜΑ στην Ευκαρπία !

Ανάθεμα, αν ξέρουν και πού βρίσκεται . Βλέπεις τα in μαγαζιά και τα άλλα μαγαζιά και παραμάγαζα είναι αλλού ! Εδώ είναι ακόμα η ζέουσα παλιά χωματερή με το μεθάνιο και τα μαύρα ζουμιά, που καταλήγουν στο Θερμαϊκό ! Εδώ είναι εργαστήρια και εργοστάσια λαδιών , ασβέστου κλπ. Εδώ κυριαρχεί ο μόλυβδος σε κάθε του μορφή. Εδώ το Όζον κάνει πάρτυ . Εδώ πεθαίνουμε από καρκίνους ! Σκοπός των άρθρων τους στην ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ 26-10 , να χτυπήσουν το .. ΣΥΡΙΖΑ ! Για τα σκουπίδια καρφάκι δεν τους καίγεται ! Γι’ αυτό καίγεται ο ΤΙΤΑΝΑΣ που εντελώς τυχαία είναι στα 100 μέτρα και έχει ΑΔΕΙΑ να καίει αυτά, που οι ίδιοι οι επικεφαλής του Συνδέσμου ΟΤΑ , μπλόκαραν με προσφυγή ώστε να μη τα καίνε στη Θέρμη τους ! Ναι ο ίδιος ΤΙΤΑΝΑΣ που κάνει επενδύσεις 5.000.000 € στη …Βουλγαρία ! Δεν νοιάζονται και λοιδωρούν κάθε ιδέα μείωσης – επανάχρησης –επαναχρησιμοποίησης – ανακύκλωσης – κομποστοποίησης , όπως γίνεται σε ευρωπαικές χώρες ! Τρίβουν ανυπόμονα τα χεράκια τους και ..το παραδάκι να έρθει κι όλα τα άλλα γίνονται .’Οσο για το περιβάλλον …γαία πυρί μιχθήτω ! Σπίτι τους είναι μήπως;

Το παραδάκι , που ο κολλητός του Άκη , Σίμος Δανιηλίδης, ο πρώην βουλευτής ΝΔ κ Γαλαμάτης , ο κ. είμαι χωμένος παντού, Σωκράτης Φάμελλος επιζητούν , σε αντίθεση με την πλειοψηφία της στημένης διαβούλευσης! Με όλη την κοινωνία αντίθετη και τη συμφωνία των ΜΑΤ ! Τάζοντας «αντισταθμιστικά» !!! Μα αφού το έργο είναι καλό , τι θα αντισταθμίζει; Προσλαμβάνοντας 153 (ναι καλά διαβάζετε 153) ψηφοφόρους τους στις 5 Οκτωβρίου για να επιτεθούν στους δημότες και να προκαλέσουν την επέμβαση των ΜΑΤ ! Δαπανώντας πάνω από 30.000 € σε διαφημιστικά φυλλάδια και πληρωμένες καταχωρήσεις για να δείξουν στον Ευρωπαίο Επίτροπο πως έκαναν τη διαβούλευση, όπως ΗΤΑΝ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ και την απαξίωσαν ! Σιγά μη ρωτήσουν και τους ιθαγενείς κατοίκους ! Καταρρακώνοντας τον όποιο περιφερειακό σχεδιασμό , κατασκευάζοντας ΕΝΑΝ μόνο ΣΜΑ κι όχι , όπως ζητούμε κι όπως προβλέπονταν έναν από τους ΕΠΤΑ ! Παρανομώντας ! Τώρα λένε πως δε θα χρησιμοποιούν όλες τις πρέσες και από 1.200 τόνους θα δέχεται οη Ευκαρπία μόνο 200.000 τόνους. Και οι υπόλοιποι κ. Πάσχο μας; Μήπως στον παράνομο ΣΜΑ Φοίνικα, ο οποίος παρουσιάζεται σαν ο ΣΜΑ Καλαμαριάς μα δεν είναι!

Η απόλυτη ξεφτίλα όμως είναι πως «ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ» της Θεσσαλονίκης ομολογούν κυνικά πως είναι «ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ» και δεν τους επιτρέπουν τα αφεντικά τους να γράψουν την ΑΛΗΘΕΙΑ !

Ο κ.Βαξεβάνης δείχνει πως υπάρχει και αληθινή δημοσιογραφία κι όχι μόνο η αλήτικη κκ Πάσχο Μανδραβέλη , Στ Τζιμα , Θ.Tσιγγανα και άλλοι !

Σας αξίζει , λοιπόν το ΑΛΗΤΕΣ – ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ . Προσπαθήσατε πολύ γι’ αυτό !

Κώστας Μ.

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *