Ο καιρός σήμερα με τοπικές βροχές και καταιγίδες – Σταδιακή βελτίωση…

Βροχές και καταιγίδες στις Κυκλάδες, στην Κρήτη και στα Δωδεκάνησα με πιθανότητα για τοπικά ισχυρά φαινόμενα και…

στην υπόλοιπη χώρα νεφώσεις τοπικά αυξημένες με λίγες βροχές στα πεδινά, λίγα χιόνια στα ορεινά και σταδιακή βελτίωση του καιρού, περιμένουμε σήμερα Τρίτη 25 Φεβρουαρίου 2014.

 Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 0 έως 13 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 6 έως 12 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα, από 6 έως 16 βαθμούς στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και από 8 έως 14 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη.

 Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις μέτριοι έως ισχυροί και στα νοτιοανατολικά πελάγη βορειοδυτικοί σχεδόν θυελλώδεις. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις σχεδόν μέτριοι.

 Νεφώσεις κατά περιόδους αυξημένες, κυρίως στα βόρεια τμήματα του νομού όπου ενδέχεται να βρέξει πρόσκαιρα, περιμένουμε στην Αττική. Η θερμοκρασία στο κέντρο θα φτάσει τους 15 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι μέτριοι και στην αρχή της ημέρες τοπικά ισχυροί, με σταδιακή εξασθένηση.

 Νεφώσεις, πυκνότερες κατά τις πρωινές ώρες οπότε ενδέχεται να βρέξει πρόσκαιρα, περιμένουμε στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 12 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν νότιοι νοτιοανατολικοί ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι.

Με πληροφορίες από meteo.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *