Χαϊκάλης: Εμπαιγμού συνέχεια για το επίδομα ανεργίας

Σε δήλωση προχώρησε ο βουλευτής και υπεύθυνος του τομέα Εργασίας των Ανεξάρτητων Ελλήνων κ. Παύλος Χαϊκάλης, σχολιάζοντας τα όσα προβλέπονται για το επίδομα ανεργίας των
ελευθέρων επαγγελματιών.

 Συγκεκριμένα, ο κ. Παύλος Χαϊκάλης δήλωσε:

«Την στιγμή που ο πρόεδρος της Αρχής για την καταπολέμηση του «μαύρου» χρήματος, Παναγιώτης Νικολούδης χαρακτηρίζει «αποκαρδιωτικά» τα αποτελέσματα της πάταξης της φοροδιαφυγής, εφόσον από 11 δις. ευρώ φοροδιαφυγής έχουν δεσμευτεί μόλις 97 εκατομμύρια ! και ενώ ένας στους τρείς Έλληνες σύμφωνα με την Eurostat βρίσκεται αντιμέτωπος με την φτώχεια, η κυβέρνηση σε μια ακόμη αποτυχημένη και απέλπιδα προσπάθεια να σταθεί στα πόδια της συνεχίζει τον εμπαιγμό εις βάρος του δοκιμαζόμενου Ελληνικού λαού δίνοντας 360 ευρώ ως επίδομα σε άνεργους ελεύθερους επαγγελματίες.

Με τα παράλογα κριτήρια που έχουν τεθεί όμως, οι ωφελούμενοι θα είναι ελάχιστοι, εφόσον είναι σπάνιες οι περιπτώσεις όπου επιχειρήσεις κλείνουν και δεν υπάρχουν εκκρεμείς οφειλές στον ΟΑΕΕ. Άλλωστε αν δεν είχαν οφειλές δεν θα αναγκαζόντουσαν να βάλουν λουκέτο!

Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ δηλώνουμε ότι με τέτοιες κουτοπόνηρες παρεμβάσεις η συγκυβέρνηση δεν θα καταφέρει να ρίξει στάχτη στα μάτια των πολιτών.

Καλούμε άμεσα τους συγκυβερνώντες να σοβαρευτούν, να σταματήσουν να εμπαίζουν τον Ελληνικό λαό και αν έχουν την ελάχιστη ευθιξία να παραιτηθούν, αφού το μόνο που κάνουν είναι να δοκιμάζουν συνεχώς τις αντοχές των Ελλήνων».

newsbomb.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *