ΟΣΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ !

Μάλλον θα έπρεπε να πώ οτι “ΟΣΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΦΥΣΙΚΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ” …

Και είναι σύμφωνο με τους φυσικούς νόμους κάποια βουτυρόπαιδα (που βρήκαν έτοιμα τα λεφτά του μπαμπά τους ) να σκορπούν στον κοσμάκη τόση δυστυχία ; Ενδεχομένως θα ρωτήσουν κάποιοι .

Απαντώ : Ο φυσικός νόμος λέει οτι εάν δεν μπορείς να υπερασπίσεις αυτό που έχεις , θα σου το πάρει κάποιος άλλος . Εάν η τράπεζα έρχεται να σου πάρει το σπίτι και εσύ κάθεσαι στον καναπέ και βλέπεις τον “Σουλεϊμάν τον Μεγαλοπρεπή” και το “Μπρούσκο” και το ποδόσφαιρο , φυσικά θα σου πάρει και το σπίτι και την γυναίκα και τα παιδιά και τα νεφρά σου ακόμη . Εάν δεν ΑΓΩΝΙΖΕΣΑΙ και περιμένεις ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ να κινδυνεύσει για σένα , τότε σου αξίζει ό,τι παθαίνεις . Αυτά που έχεις ακούσει για “δικαιοσύνη” , “ανθρωπιά” και “δικαιώματα” , ξέχνα τα . Παραμυθάκια για μικρά παιδιά .

Τα βουτυρόπαιδα των τραπεζών μπορεί να είναι σιχάματα , βδελύγματα , καταστροφείς του πλανήτη ,αλλά ΞΕΡΟΥΝ ΝΑ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ και ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ είναι το πιο εξελιγμένο αρπακτικό . Ο φυσικός νόμος τους δίνει το δικαίωμα να παίρνουν αυτά που έχεις ( εσύ , ο αραχτός στον καναπέ ) .
ΟΤΑΝ εσύ μάθεις να αγωνίζεσαι και να συνεργάζεσαι και αποκτήσεις νύχια κοφτερά , τότε ο φυσικός νόμος θα δώσει σε ΕΣΕΝΑ το δικαίωμα επιβίωσης και θα πετάξει στα σκουπίδια τα βουτυρόπαιδα .
Δεν έχει σημασία το ένδοξο παρελθόν σου . Στον κόσμο που ζούμε πρέπει να αποδεικνύουμε ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ την αξία μας . Αν ΣΗΜΕΡΑ δεν αξίζεις , θα σου πάρουν την χώρα (και τα μνημεία και την Ιστορία) οι μπούκλες-φαβορίτες με τις ποδίτσες και μετά θα γελάνε και θα φτύνουν πάνω στον τάφο σου . Και ούτε οι φυσικοί νόμοι θα σε λυπηθούν ούτε η Ιστορία ούτε η Φύση . Διότι η Φύση σιχαίνεται τον αποτυχημένο και λέει “μπράβο” στον επιτυχημένο . Όποιος και αν είναι αυτός .

Pythagoras Pythagoridis

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *