Όλα ήταν έτοιμα για το ευτυχές γεγονός. Αλλά ο γάμος δεν έγινε ποτέ γιατί η μεγάλη αποκάλυψη ήρθε πριν να είναι αργά!
Μέλη της οικογένειας και φίλοι είχαν συγκεντρωθεί για να παρακολουθήσουν την ισλαμική τελετή στη δυτική Ιάβα αλλά το γεγονός πως ο γαμπρός δεν είχε καλέσει τους….
συγγενείς του, κίνησε τις υποψίες των συγγενών της νύφης.
Τις υποψίες έκανε ακόμη πιο έντονες το γεγονός ότι ο “Ρίο” δεν διέθετε τα απαραίτητα έγγραφα, αναφέρει σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας Jakarta Globe.
“Οι υποψίες έγιναν εντονότερες καθώς η βαριά φωνή του γαμπρού ξαφνικά έγινε γυναικεία,” είπε στην εφημερίδα ο επικεφαλής της τοπικής αστυνομίας, Κρισνάντι, προσθέτοντας ότι ο γαμπρός είχε γυναικείο σωματότυπο και είχε γνωρίσει την νύφη, Νουράινι, πριν από επτά μήνες.
Ο γάμος φυσικά ματαιώθηκε αφού η ομοφυλοφιλία δεν είναι παράνομη στην Ινδονησία, αλλά δεν επιτρέπονται οι γάμοι μεταξύ ανθρώπων του ιδίου φύλου.
http://www.dailynews24.gr/
Use Facebook to Comment on this Post