Πασίγνωστος Έλληνας: “Ναι, είμαι γκέι και δεν νιώθω άβολα” (φώτο)

Είναι από τους ωραιότερους πρωταγωνιστές της νέας γενιάς με τη στόφα του παλιού καλού ηθοποιού.
Στο θέατρο μετρά 18 χρόνια και δείχνει πια να πατά γερά στα πόδια του χωρίς να νοιάζεται για
τα κακώς κείμενα που αφορούν στη ζωή του. Ο Μέμος Μπεγνής δεν φοβάται να πει στο YOU πως στο παρά πέντε δεν καβάλησε καλάμι και πως δεν θέλει να κάνει παιδί επειδή δεν του αρέσουν οι δεσμεύσεις.

Η εμφάνισή σου έπαιξε ρόλο ώστε να σου ανοίξουν πόρτες;
Σίγουρα μια ωραία εμφάνιση παίζει ρόλο αλλά αν μείνεις σε αυτό δεν έχεις διάρκεια. Το ότι είμαι 18 χρόνια στο χώρο σημαίνει ότι δεν μετράει πια η ομορφιά, γιατί τις εξετάσεις μου τις έχω δώσει, και προφανώς έχω περάσει.
Στα προσωπικά σου πώς είσαι;
Πολύ καλά. Σε ενοχλεί όταν ασχολούνται με την προσωπική σου ζωή; Όχι. Άλλωστε πάντα θα ασχολούνται.
Έχεις μιλήσει ανοιχτά και έχεις πει πως δεν αφορά κανέναν αν είσαι gay ή αν σου την έχει πέσει άντρας… Τι σε ενόχλησε και το έκανες;
Στην Ελλάδα είμαστε πολύ πουριτανοί. Αν είμαστε ρατσιστές με τους gay, με τους μαύρους, με τους αλλοδαπούς, είμαστε αδαείς και έχουμε κόμπλεξ και φόβο για το διαφορετικό. Και αντί να το αποδεχτούμε και να προσπαθήσουμε να το καταλάβουμε, το χλευάζουμε και το απορρίπτουμε. Αυτά είναι δυστυχώς έντονα χαρακτηριστικά του Έλληνα. Γι’ αυτό και η έξαρση του φασισμού και της ακροδεξιάς στην εποχή μας, που υποτίθεται ότι θα έπρεπε να προχωράμε μπροστά και όχι πίσω στο σκοταδισμό.
Έχεις νιώσει άβολα από φλερτ είτε από άντρα είτε από γυναίκα;
Ποτέ.

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *