Τελευταία Νέα

Α.Δ. Ορεστιάδας – Χωρίς περιπολικά και εξοπλισμό προστατεύουν τα σύνορα οι αστυνομικοί στον Έβρο !

Κατά την προ διημέρου επίσκεψη του προϊσταμένου του Κλάδου Αλλοδαπών και Προστασίας Συνόρων/Α.Ε.Α., Υποστράτηγου κ. Νίτσα Γεωργίου στον Έβρο ,πραγματοποιήθηκε στο τμήμα συνοριακής φύλαξης Φερών, πολύωρη συνάντησή του  με τον Πρόεδρο της Ένωσης Συνοριακών Φυλάκων Νομού Έβρου Παντελίδη Χαράλαμπο. Από τον Πρόεδρο της Ένωσης τέθηκαν υπόψη του
κ. Νίτσα τα πολύ σοβαρά και μακροχρόνια προβλήματα που ταλανίζουν  τον κλάδο μας σε ένα πολύ φιλικό και εγκάρδιο κλίμα συζήτησης μεταξύ τους. Μεταξύ των άλλων συζητήθηκαν:

Η  συνέχιση της επιχείρησης ασπίδα με την ίδια δύναμη, τα μέχρι στιγμής αποτελέσματά  της καθώς και τα επιμέρους προβλήματα που χρειάζονται άμεσα λύσεις.

Η διασφάλιση της κατανομής  25 περιπολικών οχημάτων στον Έβρο τον Μάρτιο. Επίσης ζητήθηκε ο εφοδιασμός των υπηρεσιών μας και με συμβατικά περιπολικά.

Η ανάγκη μόνιμης δύναμης στον Έβρο και πως αυτό είναι εφικτό να γίνει με την αύξηση των οργανικών θέσεων στα Τ.Σ.Φ. αλλά και την πρόσληψη νέων Σ/Φ και μάλιστα με κονδύλια της Ευρωπαϊκής Ένωσης.  

Ένα από τα πάγια προβλήματα που επίσης συζητήθηκε  είναι και η ελλείψεις σε υλικοτεχνικό εξοπλισμό των υπηρεσιών της  πρώτης  γραμμής  (αλεξίσφαιρα, θερμικές κάμερες , ασύρματοι κτλ).

Από την πλευρά του κ. Νίτσα υπήρχε μεγάλη διάθεση για ενημέρωση όλων των παραπάνω θεμάτων και όχι μόνο, αλλά και διάθεση για την πραγματική τους επίλυση, στο μέτρο του δυνατού.

Από την πλευρά μας τονίσαμε στην φυσική μας ηγεσία  την  ανάγκη να σκύψει στα σοβαρά προβλήματα και να δώσει άμεσα λύσεις.
Η επιχειρησιακή αποτελεσματικότητά  μας , η εργασιακή αξιοπρέπειά μας και η ασφάλεια των συναδέλφων μας ,εξαρτώνται από αυτό.

Περιγραφή: img133 Αρ.Πρ.  10.2011

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *