φυτοκάψουλες

φυτοκάψουλες Solgar advanced 40+acidophilus 60vcap κατάλληλες για όσους υποφέρουν από διάρροια και καντιντίαση και είναι άνω των 40 ετών.

Οι φυτοκάψουλες Solgar advanced 40+acidophilus 60vcap είναι ένας ειδικός συνδυασμός φιλικών βακτηριδίων L.acidophilus(300 εκατ. διαθέσιμων μικροοργανισμών), L.bulgaricus(300 εκατ. διαθέσιμων μικροοργανισμών), L.paracasei(300 εκατ. διαθέσιμων μικροοργανισμών), B.lactis(300 εκατ. διαθέσιμων μικροοργανισμών) και S.thermophilus(300 εκατ. διαθέσιμων μικροοργανισμών), σχεδιασμένο για τις ανάγκες ατόμων 40 και άνω ετών. …

Στα συμπτώματα της διάρροιας τα άτομα έχουν συχνά έχουν πυρετό ή / και στομαχόπονο ( δηλαδή κοιλιακές κράμπες ) . Η διάρροια μπορεί να προκληθεί από το σύνδρομο του φλεγμονώδους εντέρου (IBS) , τη νόσο του Crohn , μια αλλεργία , ή μια μόλυνση .Το Solgar advanced 40+acidophilus 60vcap φυτοκάψουλες θα βοηθήσει κατά πολύ τη μείωση της δοιάρροιάς σας ειδικά αν πάσχετε από χρόνια δοιάρροια.

Τι προκαλεί τη δοιάρροια και γιατί μπορεί να βοηθήσει το Solgar advanced 40+acidophilus 60vcap ;

Η πιο κοινή αιτία της διάρροιας είναι ένας ιός που μολύνει το έντερο. Η λοίμωξη συνήθως διαρκεί για δύο ημέρες και ονομάζεται “εντερική γρίπη» ή «γρίπη του στομάχου».

Η διάρροια μπορεί επίσης να προκληθεί από:

Μόλυνση από βακτήρια (η αιτία των περισσότερων τύπων τροφικής δηλητηρίασης)

Μολύνσεις από άλλους οργανισμούς

Τροφές που επιβαρύνουν το πεπτικό σύστημα

Αλλεργίες σε ορισμένα τρόφιμα

Φάρμακα

Ακτινοθεραπείες

Ασθένειες των εντέρων (ασθένεια του Crohn, ελκώδης κολίτιδα)

Δυσαπορρόφηση (όταν ο οργανισμός αδυνατεί να απορροφήσει επαρκώς ορισμένα θρεπτικα συστατικα από τη διατροφή μας)

υπερθυρεοειδισμός

Η κατάχρηση οινοπνεύματος

Χειρουργική επέμβαση πεπτικού σωλήνα

Διαβήτης

Τη διάρροια μπορεί επίσης να ακολουθήσει η δυσκοιλιότητα, ειδικά σαυτούς που πάσχουν απο το σύνδρομο του ευερέθιστου εντέρου.

Οι φυτοκάψουλες  Solgar advanced 40+acidophilus 60vcap είναι χρήσιμο σε περιπτώσεις δυσλειτουργίας των εντέρων όπως διάρροιας, δυσκοιλιότητας, candida albicans και σε περιπτώσεις που γίνεται χρήση αντιβιοτικών, αντισυλληπτικών και κορτικοειδών. Αυτή η φόρμουλα αποτελεί μια προηγμένη προβιοτική φόρμουλα με ειδικό σύστημα μεταφοράς των φιλικών βακτηριδίων στον εντερικό σωλήνα, ώστε να επιτυγχάνεται η μέγιστη απορρόφηση τους από αυτόν. Το προϊόν είναι ελεύθερο από γαλακτοκομικά προϊόντα. Να μη χορηγείται σε μικρά παιδιά και χωρίς ιατρική συμβουλή σε εγκύους και θηλάζουσες.

Πηγή: folder.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *