Ο Μάκης αποκάλυψε το πότε θα γίνουν οι Εθνικές Εκλογές σχολιάζοντας πως «θα κλάψουνε μανούλες»

Αναστρέψιμη χαρακτήρισε τη βλάβη –όπως είπε- της ΝΔ όπως διαφαίνεται στις δημοσκοπήσεις ο υφυπουργός Ανάπτυξης, Γεράσιμος Γιακουμάτος μιλώντας στα Παραπολιτικά 90,1.

Σύμφωνα με τον Μάκη «η κατάθεση του προσχεδίου του προϋπολογισμού και η μείωση των φορολογικών συντελεστών θα συντελέσουν στην αλλαγή του κλίματος και προέβλεψε πως οι εκλογές θα γίνουν το 2016 όπου εκεί –όπως είπε- «θα κλάψουν μανούλες στο ΣΥΡΙΖΑ».

Ερωτηθείς για τις ενδοκυβερνητικές κόντρες τις χαρακτήρισε φούμαρα και τόνισε πως γίνεται πολύς θόρυβος για το τίποτα.

Έστειλε ταυτόχρονα μήνυμα στους συναδέλφους του πως εάν καεί το δάσος, δηλαδή η ΝΔ, η Ελλάδα θα βγει βαριά τραυματισμένη.

«Οι προσωπικές απόψεις και προτάσεις των υπουργών, δεν είναι κάτι σοβαρό, είναι φούμαρα. Δεν ξέρω για ποιόν το είπε ο πρωθυπουργός, το ότι υπάρχουν υπουργοί που διαφημίζουν τις διαφωνίες τους. Αυτά συμβαίνουν και στις καλύτερες οικογένειες. Αυτό που πρέπει να σώσουμε όλοι είναι η Ν.Δ. κι αυτό πρέπει να το καταλάβουν όλοι οι κουφιοκεφαλάκηδες. Ας αφήσουμε στην άκρη το κούτσουρο που λέγεται προσωπική διαδρομή στην πολιτική», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Επιτέθηκε ταυτόχρονα στο ΣΥΡΙΖΑ λέγοντας πως «αν ακούγαμε τον κ. Τσίπρα θα είχαμε καταστρέψει τον τόπο και πως θα πρέπει να ξαναπάνε στο ράφι τα κυβερνητικά κουστούμια που ετοίμασαν γιατί πάχυναν»…

Τέλος ερωτηθείς για την επιστροφή Ρουσόπουλου στη ΝΔ είπε πως «η παράταξη έχει ανάγκη προσθετική και όχι αφαιρετική».

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *