«Ετοιμαστείτε έρχονται πολύ χειρότερα πράγματα. Θα έρθουν δύσκολες ημέρες»!

O Άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός αποκαλύπτει ακόμη και το ρόλο της Τουρκίας!
«Οι Τούρκοι αναφέρει θα μάθουν το μυστικό τρεις μέρες γρηγορώτερα από τους Χριστιανούς».

Εύλογα κάποιος θα ρωτήσει, ποιό είναι αυτό το μυστικό που θα το μάθουν πιο γρήγορα. Μα είναι φως φανάρι πως το μυστικό σχετίζεται με την εντολή ή το πράσινο φως για να κτυπήσουν στη Συρία. Να γιατί οι Τούρκοι θα το μάθουν πιο σύντομα σε σχέση με τους λοιπούς «χριστιανούς» συμμάχους τους στην Βορειοατλαντική Συμμαχία(ΝΑΤΟ).
Πολλοί γνωστοί σύγχρονοι γέροντες επίσης κάνουν λόγο για επερχόμενη πείνα. Στην ουσία και πάλι επιβεβαιώνεται μία αντίστοιχη προφητική ρήση του Αγίου Κοσμά. «Λυπηρόν είνε να σας το ειπώ· σήμερον, αύριον καρτερούμεν δίψες, πείνες μεγάλες που να δίδωμεν χιλιάδες φλουριά και να μην ευρίσκομεν ολίγον ψωμί». Προσφάτως συνεργάτης της εφημερίδας μας επικοινώνησε με γνωστό αγιορείτη γέροντα που ασκητεύει στη Σκήτη της Αγίας Άννας στο Άγιο Όρος προκειμένου να του ανακοινώσει την περίφημη ειρηνευτική διαδικασία για τα χημικά όπλα που απέτρεψε την στρατιωτική επέμβαση των ΗΠΑ στη Συρία! Ο διορατικός γέροντας αφού τον αφουγκράστηκε είπε: «Ετοιμαστείτε έρχονται πολύ χειρότερα πράγματα. Θα έρθουν δύσκολες ημέρες»! Οι επίπονες προσπάθειες του συνεργάτη μας να εκμαιεύσει το τι ακριβώς εννοούσε απέβησαν άκαρπες, αφού ο γέροντας στη συνέχεια σιώπησε…
Αλλά και ο ασκητής γέροντας του Παγγαίου Όρους προτρέπει συνεχώς τον τελευταίο καιρό τους πιστούς να εντείνουν τις προσευχές τους. «Αφήστε τα οικονομικά και τους φόρους στην άκρη και ενισχύστε την προσευχή σας. Το χωράφι είναι άγονο και ο ουρανός δεν λαμβάνει πλέον την προσδοκώμενη  καρποφορία! Κι όταν ένα χωράφι είναι άγονο, ο γεωργός φροντίζει να το οργώσει, να ανανεώσει το χώμα, πριν προβεί στην νέα σπορά. Βρισκόμαστε σ’ αυτή ακριβώς τη διαδικασία γιατί παρά τις μεγάλες δοκιμασίες οι ορθόδοξοι χριστιανοί εμμένουν να προσκολλώνται σε εφήμερους σωτήρες που τελικά τους απογοητεύουν, αφού οι σωτήρες αυτοί αποβλέπουν να αλλάξουν το νόμο του Θεού… Έτσι όλοι μας γινόμαστε ηθικοί αυτουργοί ενός συνεχούς εγκλήματος που ουσιαστικά έχει να κάνει με την αμετανοησία των χριστιανών. Γι’ αυτό οι εξελίξεις θα είναι ραγδαίες και καλό είναι να σας βρουν εξομολογημένους και με τον Χριστό μέσα σας (σημ. Θεία Κοινωνία)! Τότε και μόνο τότε θα αποφύγετε τους μεγάλους κινδύνους που έρχονται».
Συντακτική ομάδα Στύλου Ορθοδοξίας
Πηγή: www.orthodoxia.gr    

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *