«Να παίξουμε σκυλίσια»

Νίκος Ζήσης: Την Πέμπτη θα είμαστε μια διαφορετική ομάδα

Στην πνευματική ανετοιμότητα των παικτών της Εθνικής απέδωσε την ήττα από τους Φινλανδούς…
ο Νίκος Ζήσης ο οποίος πρόσθεσε πως υπάρχει ο χρόνος και ο χαρακτήρας ώστε να αλλάξει πρόσωπο η Ελλάδα στα παιχνίδια που ακολουθούν στη δεύτερη φάση.

«Συγχαρητήρια στη Φινλανδία. Εμείς δεν ήμασταν έτοιμοι να παίξουμε. Νικήσαμε την Τουρκία χωρίς τον ηγέτη μας, τον Σπανούλη, παλέψαμε πολύ χθες και σήμερα δεν ήμασταν έτοιμοι πνευματικά για να παίξουμε αυτό το ματς. Δεν είναι δικαιολογία, είναι η αλήθεια. Αν δεν είσαι έτοιμος πνευματικά, δεν μπορείς να παίξεις τέτοια ματς. Η Φινλανδία έπαιξε πιο σκληρά και από την εμπειρία μου αυτή η διοργάνωση είναι η πιο δυναμική, πολλές φορές γίνεται και βρώμικη. Πρέπει να προσαρμοστούμε και να παίξουμε τόσο δυνατά όσο και οι άλλοι. Οι Φινλανδοί κατέστρεψαν την επίθεσή μας με παγίδες, είχαμε άσχημα ποσοστά στα τρίποντα παρότι έχουμε καλούς σουτέρ, ενώ ο Κόπονεν μάς σκότωσε με πολλούς τρόπους», είπε ο έμπειρος γκαρντ και πρόσθεσε για το επόμενο ματς στη δεύτερη φάση του τουρνουά:

«Δεν είναι ένα νοκ άουτ παιχνίδι, αλλά πρέπει να αλλάξουμε τελείως. Τώρα είμαστε με την πλάτη στον τοίχο. Φέτος πιστεύω στην ομάδα μου. Έχουμε δουλέψει σκληρά, τώρα όλοι πιστεύουν πως είμαστε εκτός, αλλά έχουμε το χαρακτήρα για να αλλάξουμε τα πράγματα και την Πέμπτη θα είμαστε μια διαφορετική ομάδα. Θα ακούσουμε τον προπονητή μας, θα ξεκουραστούμε και θα μιλήσουμε. Έχουμε πολλές μέρες μπροστά μας. Πιστεύω πως έχουμε τους παίκτες και την ομάδα να τα καταφέρουμε. Έχουμε όλα τα στοιχεία για να είμαστε έτοιμοι και να παίξουμε σκυλίσια».

Πηγή: Sport-fm.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *