Υπέγραψε ο Μαζουακού!

Καθαρά τυπική ήταν η υπόθεση της επέκτασης του μέχρι πρότινος συμβολαίου του Αρτούρ Μαζουακού, ο οποίος χθες το μεσημέρι βρέθηκε στα γραφεία της ΠΑΕ Ολυμπιακός μαζί με τον μάνατζέρ του για να συζητήσουν τις τελευταίες λεπτομέρειες της νέας συμφωνίας του.

Σύμφωνα με μερίδα του Τύπου, ο Γάλλος μπακ-χαφ υπέγραψε το νέο συμβόλαιό του που θα έχει πλέον διάρκεια μέχρι το 2019 (αντί για το 2018) και παράλληλα αυξήθηκαν οι αποδοχές του. Οι «ερυθρόλευκοι» προχώρησαν σε μία γενναία αύξηση των αποδοχών του 22χρονου αμυντικού, με τις πληροφορίες να θέλουν να έχουν πενταπλασιαστεί σε σχέση με ό,τι προέβλεπε το προηγούμενό συμβόλαιο.

Ο Ολυμπιακός και ο Μαζουακού γύρισαν την πλάτη στους επίδοξους «μνηστήρες», καθώς δεν ήταν λίγες οι ομάδες που ενδιαφέρθηκαν για την απόκτηση του παίκτη μετά τις εμφανίσεις που έκανε φέτος με τους πρωταθλητές Ελλάδας στο Champions League.

Ο νεαρός άσος παρουσιάζονται απόλυτα ικανοποιημένος από τη συγκεκριμένη εξέλιξη και θέλει στον τελικό του Κυπέλλου να ευχαριστήσει με την εμφάνισή του για την εμπιστοσύνη της στο πρόσωπό του.

Πηγη sportfm

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *