Βροχή από πυροβολισμούς τη νύχτα στο κέντρο του Ηρακλείου

Σκηνές φαρ ουέστ εκτυλίχθηκαν κατά τη διάρκεια της νύχτας στην Μιλάτου εξ αιτίας τριών νταήδων…

που αποφάσισαν να κατέβουν στο κέντρο της πόλης απειλώντας και πυροβολώντας μέσα σε καταστήματα νυχτερινής διασκέδασης.

Ο λόγος για τρεις νεαρούς ηλικίας 20, 28 και 29 που αναστάτωσαν τους θαμώνες του μαγαζιού όταν ο 28χρονος έβγαλε όπλο και άρχισε να πυροβολεί στον αέρα, μέσα και έξω από το μαγαζί, σκορπίζοντας τον πανικό στους ανυποψίαστους πολίτες που διασκέδαζαν εκείνη την ώρα.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο 29χρονος της παρέας ζήτησε μάλιστα από τον ιδιοκτήτη του καταστήματος να τους δώσει το χρηματικό ποσό των 200 ευρώ προκειμένου αυτοί να αποχωρήσουν χωρίς περαιτέρω εντάσεις.

Το επεισόδιο όμως δεν τελειώνει εδώ καθώς όταν ήρθαν οι άνδρες της ΕΛΑΣ προκειμένου να συλλάβουν τους νεαρούς για την πράξη τους, ο 28χρονος της παρέας δεν δίστασε να ξαναβγάλει το όπλο και να επιχειρήσει να πυροβολήσει εναντίον των αστυνομικών.

Για καλή τύχη όμως όλων, το όπλο είχε ξεμείνει από σφαίρες σε αντίθεση με τους αστυνομικούς που είχαν εφοδιαστεί με χειροπέδες όπου και τους τις φόρεσαν. Οι κατηγορίες που αντιμετωπίζουν και από άλλες αξιόποινες πράξεις στο παρελθόν είναι βαριές, όπως απόπειρα ανθρωποκτονίας, φθοράς ξένης περιουσίας, εκβιασμό και παραβίαση του νόμου περί όπλων.

prismanews

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *