Νέος μεγάλος καημός για τον ΣΥΡΙΖΑ

(Ανακοίνωση για το γκέϊ φιλί στο σίριαλ της ΕΡΤ)
Σχόλιο Makedonia Is Greece:
Γελοίοι τύποι που το…

παίζετε “προοδευτικοί” και χρησιμοποιείτε όρους ομοφοβία,σκοταδισμό και άλλες παπάρες που σας μάθανε να λέτε….να τις λέτε τις παπάρες αυτές στα παιδιά σας και στους όμοιους σας!!!
Εκεί θα πιάσουν!
Επίσης άμα γουστάρετε τόσο τα πουστριλίκια και την κάθε ανωμαλία που ο εγκέφαλος σας ο καμμένος απο τα πολλά ναρκωτικά και τις παρτούζες που κάνετε μεταξύ σας,γιατί εσείς δεν ζείτε στον σκοταδισμό…να βλέπετε στο ιντερνετ ή να νοικιάζετε dvd και να βλέπετε ότι ανωμαλία γουστάρετε μαζί με τα παιδιά σας!!!
Τα δικά μου παιδιά δεν είναι άρρωστα όύτε ανώμαλα,να βλέπουν πούστηδες και λεσβίες να φιλιούνται και οφείλετε να το σεβαστείτε άρρωστοι!!!
Ο ΣΥΡΙΖΑ με ανακοίνωσή του σχολιάζει την κομμένη σκηνή με το φιλί, μετξύ “ανδρών”, στο σήριαλ “Downton Anbbey” που έκανε πρεμιέρα στη ΝΕΤ, κάνοντας λόγο για περιστατικό λογοκρισίας, σκοταδισμού και ομοφοβίας. Διαβάστε την ανακοίνωση: ” Μετά τους χρυσαυγίτικους τραμπουκισμούς στο Corpus Christi, χτες… βράδυ σημειώθηκε νέο περιστατικό λογοκρισίας, σκοταδισμού και ομοφοβίας.
Όσο και αν φαίνεται απίστευτο για μια δημοκρατική χώρα του 21ου αιώνα, οι ιθύνοντες της ΝΕΤ λογόκριναν τη σκηνή ενός φιλιού μεταξύ ανδρών από το σίριαλ «Ο πύργος του Ντάουντον». Πρόκειται βέβαια για προφανή λογοκρισία, για μια ακραία πράξη ομοφοβίας και διακρίσεων, την οποία δυστυχώς μετά τα όσα συμβαίνουν το τελευταίο διάστημα, δεν θα μπορούσαμε να χαρακτηρίσουμε πρωτοφανή.
Αντιθέτως, το περιστατικό στη ΝΕΤ έχει μεγαλύτερη πολιτική βαρύτητα γιατί η λογοκρισία αυτή τη φορά διαπράχθηκε από κρατικούς λειτουργούς.
Αποτελεί πρόκληση η ανακοίνωση της διοίκησης της ΕΡΤ που ομολογεί ότι ήταν αυτή που έδωσε την εντολή της λογοκρισίας χωρίς να επιχειρεί καν να απολογηθεί.
Για πολλοστή φορά θα πρέπει να επαναλάβουμε ότι: Πρώτον, η ελευθερία της καλλιτεχνικής δημιουργίας είναι αδιαπραγμάτευτη και μεσαιωνικού χαρακτήρα επιτροπές λογοκρισίας δεν έχουν θέση στον 21ο αιώνα. Δεύτερον, είναι πια ώρα τόσο η οργανωμένη πολιτεία, όσο και η ίδια η κοινωνία να θέσουν τέλος στις διακρίσεις λόγω σεξουαλικού προσανατολισμού και ταυτότητας φύλου και να θεσπίσουν την πραγματική ισότητα για όλους τους πολίτες”.
πηγη
Share on facebook Share on print Share on favorites Share on google More Sharing Services 0
Αναρτήθηκε από I AM MACEDONIAN I AM GREEK! στις Τρίτη, Οκτωβρίου 16, 2012
Ετικέτες νέα τάξη πραγμάτων
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το MAKEDONIA IS GREECE δημιουργήθηκε για τους εξής λόγους:
1)Επειδή το όνομα μας πρέπει να το βλέπουν οι πάντες!
Κανένας Σκοπιανός και κανένας άλλος εκτός απο τους Έλληνες δεν μπορεί να κάνει ότι γουστάρει!

2)Επειδή όλα τα Μ.Μ.Ε. μας έχουν καταφλομώσει με τα ψέμματα και με τις προπαγάνδες τους αλλά και με τον ανθελληνισμό τους.
Οτι θα διαβάζετε εδώ,θα είναι η ΑΛΗΘΕΙΑ!

3)Το ΜΠΛΟΓΚ αυτό δεν έχει κανένα κερδοσκοπικό συμφέρον και έχει δημιουργηθεί με το μόνο όφελος για την αγάπη της πατρίδας μας!
Επίσης είναι ακομμάτιστο μπλογκ και τα αίσχη όλων εδώ μέσα θα τα διαβάζετε…

4)Για να θυμίζει πάντα,αλλά και να αφυπνίζει τους Έλληνες για την ιστορία μας,την καταγωγή μας αλλά και τα βρώμικα παιχνίδια όλων των ΛΑΜΟΓΙΩΝ!!!

5)Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ,ΔΕΝ ΤΗΝ ΣΚΙΑΖΕΙ ΦΟΒΕΡΑ ΚΑΜΜΙΑ.

ΠΡΟΣΟΧΗ!!!

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *