Τελευταία Νέα

ΑΠΑΙΤΩ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΜΟΥ ΝΑ ΜΕΤΟΥΣΙΩΘΕΙ ΑΜΕΣΑ ΣΕ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ !

ΧΡΗΣΤΟΣ

ΟΙ ΑΘΛΙΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΗΤΕΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΑΝ Ο,ΤΙ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΣΑΜΠΟΤΑΡΟΥΝ ΤΙΣ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ KAI THN ΕΦΕΔΡΕΙΑ ΠΡΟΣΒΑΛΛΟΝΤΑΣ ΚΑΘΕ ΕΝΝΟΙΑ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ ΤΟΥ ΑΓΡΙΑ ΔΟΚΙΜΑΖΟΜΕΝΟΥ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥ
ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΕΥΚΑΡΙΑ ΝΑ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΘΟΥΝ ΟΙ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ ΤΩΝ 250.000 , ΠΟΥ ΣΥΣΤΗΝΟΥΝ ΟΙ ΞΕΝΟΙ , ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗ ΒΙΑ….
ΕΝΑ ΚΑΛΕΣΜΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΟΛΟΚΛΗΡΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΑΝ ΟΡΜΗΤΙΚΟ ΠΟΤΑΜΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ , ΣΧΟΛΕΙΑ , ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΤΑΤΡΕΨΕΙ ΤΗ ΔΙΚΑΙΗ ΟΡΓΗ ΤΟΥ , ΤΗΝ ΙΕΡΗ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ ΤΟΥ ΣΕ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ!

ΝΑΙ ΡΕ ΠΑΛΙΟΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ ….
ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΜΕ ΠΝΙΓΕΙ , ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΗ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙ ΚΑΙ ΣΥΝΑΛΛΑΣΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΤΟΥ..

ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΜΕ ΠΝΙΓΕΙ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΥΠΑΛΛΗΛΟ ΠΟΥ ΑΦΟΥ ΕΔΩ ΚΑΙ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΥΠΟΜΕΝΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΘΥΣΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΠΙΒΛΗΘΗΚΕ , ΤΡΩΜΕ ΤΗΝ ΠΙΚΡΑ ΤΗΣ ΑΠΟΛΥΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΝΕΡΓΙΑΣ ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ ΝΑ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ ΝΑ ΕΞΑΝΕΜΙΣΤΕΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟΝ “ΙΕΡΟ” ΑΓΩΝΑ ΚΑΘΕ ΣΥΝΤΕΧΝΙΑΣ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΚΑΒΑΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΜΠΟΥΡΑ ΜΑΣ.

ΑΠΑΙΤΩ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΜΟΥ ΝΑ ΜΕΤΟΥΣΙΩΘΕΙ ΑΜΕΣΑ ΣΕ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ !

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ : Η ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΔΙΑΛΥΣΗ ΜΕ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ ΣΤΟ ΣΑΠΙΟ ΔΗΜΟΣΙΟ!

Η ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΔΙΑΣΑΛΕΥΤΕΙ ΔΙΟΛΟΥ!
ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΑΡΑΣΙΤΑ ΠΟΤΕ ΔΕ ΔΟΥΛΕΨΑΝ ΓΙΑ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ…ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΑ ΤΟΜΑΡΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΚΩΛΟΣΟΓΑ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΝ.
ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ Ο ΣΟΒΑΡΟΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΤΟΜΕΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΕΤΟΙΜΟΣ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΕΡΓΟ ΠΟΛΛΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΑΛΥΘΟΥΝ!

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *