ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ, ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ! ΥΠΟΜΝΗΜΑ ΤΟΥ ΔΝΤ ΠΟΥ ΣΥΝΤΑΧΘΗΚΕ ΤΟΝ ΑΠΡΙΛΙΟ – ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ ΣΕ ΟΠΟΙΕΣ ΧΩΡΕΣ ΑΔΥΝΑΤΟΥΝ ΝΑ ΑΠΟΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΑ ΧΡΕΗ ΤΟΥΣ!

ΤΩΡΑ ΑΠΟΚΑΛΠΤΟΥΝ ΚΥΝΙΚΑ ΤΑ ΣΚΟΤΕΙΝΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΣ ΟΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΤΟΥ ΔΝΤ

Πρόταση-σοκ από τους τοκογλύφους! ΔΝΤ: “Αφαίρεση εθνικής κυριαρχίας σε όσους δεν πληρώνουν!”

Πρόταση-σοκ επεξεργάζεται το ΔΝΤ εκμετελλευόμενο φυσικά τις δοσίλογες κυβερνήσεις των κρατών που “φρόντισαν” να δανειστούν από το Ταμείο χωρίς να εξασφαλίσουν τα εθνικά συμφέροντα και να διασφαλίσουν την κρατική κυριαρχία τους. Συνεπώς, υψηλόβαθμα στελέχη που βρίσκονται σε εντεταλμένη υπηρεσία υποδούλωσης των λαών εκφράζουν πλέον απροκάλυπτα τις απόψεις τους περί αφαίρεσης της εθνικής κυριαρχίας!

Πιο συγκεκριμένα, να αφαιρείται η εθνική κυριαρχία σε όσες χώρες αθετούν τις πληρωμές της προς τους δανειστές, προτείνει ο James M. Boughton του International Governance Innovation (CIGI)

Πρόταση για αφαίρεση της εθνικής κυριαρχίας μιας χώρας που αθετεί τις πληρωμές της στους δανειστές περιέχει το έγγραφο που απευθύνει στο ΔΝΤ ο James M. Boughton, που διετέλεσε υψηλόβαθμο στέλεχος του Ταμείου από το 1981 έως το 2012, με το οποίο γίνεται ανάλυση για το ποιος αναλαμβάνει στην περίπτωση που ένα κράτος δεν μπορεί να πληρώσει τις υποχρεώσεις του.

Το έγγραφο συντάχθηκε πρόσφατα τον Απρίλιο του 2015.

Φυσικά, ο λόγος και ο στόχος είναι η Ελλάδα…που στη προσπάθεια να αυξήσει την διαπραγματευτική της ισχύ με ΕΕ-ΔΝΤ έχει αναφέρει ότι θα πλήρωνε πρώτα μισθούς και συντάξεις και όχι τις δόσεις στους τοκογλύφους.

Δείτε τι άλλα αναφέρει στη συνέχεια το εισηγητικό υπόμνημα…

ΔΕΙΤΕ ΟΛΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΕΔΩ

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *