ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΒΟΜΒΑ: Γι’ αυτό ο Λιαρόπουλος τα έβαλε με τον Βαρουφάκη και τον ΣΥΡΙΖΑ!

Το θέμα το διαβάσαμε στο…
ygeianet.gr και το έχει υπογράψει ο Δημήτρης Βαρνάβας. Διαβάστε το και τα συμπεράσματα δικά σας:

Την Παρασκευή 10 Ιουνίου ξεκίνησε στη
Χαλκιδική το συνέδριο της Ελληνικής Εταιρείας ΠΦΥ με εναρκτήρια ομιλία του κ. Σουλιώτη, Διοικητή του ΟΠΑΔ και υποδιοικητή του ΕΟΠΥΥ.

Αναφερόμενος ο ομιλητής στα GreekStatistics παρέθεσε το εξής γεγονός: επί εποχής διακυβέρνησης της χώρας από τη ΝΔ τα στοιχεία για τις δαπάνες υγείας που διοχέτευε η Ελλάδα στον ΟΟΣΑ ήταν πάντοτε παραποιημένα και μάλιστα ανεβοκατέβαιναν στο εξωφρενικό ποσό των 5 δις ευρώ.

Εντούτοις ο ομιλητής παρέλειψε ν΄ αναφέρει μια σημαντική λεπτομέρεια:

ποιός ήταν ο διαπιστευμένος εκπρόσωπος της Ελλάδας στον ΟΟΣΑ για θέματα υγείας;

Ποιος ήταν εκείνος που είχε αναλάβει να διοχετεύει τα παραποιημένα στοιχεία και να εξαπατά Διεθνείς Οργανισμούς ή στην καλύτερη των περιπτώσεων να ανέχεται λοβιτούρες της τάξης των 5 δις ευρώ, χωρίς ποτέ να ενημερώνει γι αυτές την ελληνική κοινωνία.

Για όσους τυχόν αγνοούν ποιος ήταν και συνεχίζει να είναι ο διαπιστευμένος εκπρόσωπος της χώρας μας στον ΟΟΣΑ τους πληροφορούμε ότι είναι ο κ. Λυκούργος Λιαρόπουλος, πράγμα που ευκόλωςδιαπιστώνεται από το βιογραφικό του. Μάλιστα ο εν λόγω επαίρεται πως κατέχει αυτή τη θέση αδιαλείπτως από το 1994.

Συνεπώς τίθεται το αυτονόητο ερώτημα: είναι δυνατόν να μετατραπεί σε σημαιοφόρο του εξορθολογισμού ο άνθρωπος που είχε αναλάβει εργολαβικά να παραπλανά Διεθνείς Οργανισμούς;

Είναι δυνατόν η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Υγείας να αγνοεί τα έργα και τις ημέρες εκείνου που ανέλαβε επικεφαλής στον αποκαλούμενο «άθλο των συγχωνεύσεων»;

Εντέλει είναι δυνατόν ο παντός καιρού παραπλανών εκπρόσωπος να επιτίθεται με τρόπο αήθη σε κόμματα, συνδικαλιστές, στο ΕΣΥ, στους γιατρούς, στην κοινωνία ολόκληρη;

Κι όμως είναι…

Πριν ένα χρόνο ο κ. Λιαρόπουλος ανέλαβε εργολαβικά και μάλιστα έναντι αδρότατης αμοιβής να εκπονήσει μελέτη για συγχωνεύσεις των 4 Νοσοκομείων στο Λασίθι. Πριν ένα μήνα ο ίδιος παρουσίασε στο Ηράκλειο διαφορετικές μελέτες ευρισκόμενος παρά το πλευρό του Α. Λοβέρδου, ενώ τα ΜΑΤ ξυλοκοπούσαν και ψέκαζαν τους γιατρούς. Τώρα είναι ο ίδιος που παριστάνει τον κωφάλαλο, ενώ ο γραμματέας του ΠΑΣΟΚ κ. Καρχιμάκης πετάει τις μελέτες του στο καλάθι των αχρήστων παρουσία του υφυπουργού Υγείας κ. Τιμοσίδη.

Πρέπει να το παραδεχτούμε: ο κ. Λιαρόπουλος είναι αδιάβροχος.

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *